Gerd Jensen

För fyra timmar sen fick jag beskedet att Gerd aldrig vaknade imorse. Hon hade somnat in och någon gång under natten hade hennes kropp gett upp. Visst slog beskedet hårt men vi har ju alla anat det en stund, det var helt enkelt en tidsfråga. Hon mår bättre där hon är nu, där hon inte har ont. Jag hoppas där hon är på ett ställe där hon kan gå igen, äta som vanligt och vara sådär pratglad som jag kommer ihåg henne. Jag ska inte komma ihåg henne som den döende Gerd. För mig kommer hon alltid vara den pratglada Gerd som alltid håller igång middagarna av olika slag. Hon har inte ont och det är huvudsaken.

Gerd Jensen, du är bäst och jag saknar dig.

- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Snart kommer morfar hit, han ska sova här  inatt så jag måste gå ner och hjälpa med maten. Blir förmodligen gröningen med lite kompisar ikväll - kan behövas. Adios.

Update

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, vet inte varför. För mycket tankar kanske?
Iaf, idag är det fem dagar tills jag och emilia åker - feels good. Och snart är allting i skolan klart. Ska bara plugga lite NO sen är jag DONE!

Måste plugga nu, kommer längre inlägg idag eller imorron. :]
Cya! :*

En bit av själen på ett papper

Är det inte konstigt hur man på ett papper kan få ner en bit av sin själ och en bit av ens hjärta? Nu förstår ni nog inte riktigt vad jag menar, men det är såhär att vi har fått en uppgift i skolan att vi ska hålla ett tal. Jag har nu skrivit klart mitt men om jag känner mig själv så kommer jag ändra det många gånger innan jag blir helt nöjd. ;)
Iaf, det är såhär att mitt tal blev väldigt personligt. Jag är dålig på att vara personlig, eller iaf muntligt. Att skriva har aldrig varit något problem men att möta blickar och ansiktsuttryck när jag berättar saker skrämmer mig. Jag är rädd för reaktionerna. Men jag antar att detta är början på någonting nytt och spännande, en bit på vägen?


Nej, nu ska jag kolla på någon film med Nicholas Cage och käka tonvis med godis = mamma är inte hemma. Hahaha, vi tre gottegrisar som är kvar ska helt enkelt feta oss. Vi ses. :]

You and me, bad idea?

I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert.


Hejsan bloggen. Idag regnar det riktigt mycket och jag måste säga att jag HATAR DET SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET. Varför?! VARFÖR?! Det var sommar senast, hm.. låt mig tänka, IGÅR?! Och idag så bara poff är det borta. Ew. Men vet ni vad? Det är sista veckan i maj vilket betyder att nästa vecka är första i juni. london dodoododod. :)

Ska bli grymt roligt. Men eftersom att jag inte har något intressant att berätta ska jag avsluta här. Vi hörs. :]


Vårt eget lyckliga slut

".. och så levde dem lyckliga i alla sina dagar" Hjälten i sagorna som man växt upp med, den perfekta prinsen. Finns han verkligen? Om jag odlar jättelångt hår och slänger ut genom fönstret, kommer han då att klättra upp och rädda mig? Om jag skulle somna skulle han då komma för att väcka mig? Om jag skulle tappa min sko, skulle han göra allt för att hitta mig?

Jag vill att prinsen ska finnas. Jag vill att prinsen ska rädda mig. Främst kanske från mig själv. För egentligen är jag lycklig. Lyckligare än på mycket mycket länge, men det skulle inte skada med en prins.. ellerhur? Han skulle inte behöva komma på en vit häst, en knarrig gammal cykel hade också funkat. Bara han vore min prins som kom med vår lyckliga saga.

Vi överskattar alltid oss själva

Muffin. Hejsan hoppsan!

Jag antar att jag inte var ensam om att se hur Perelli förlorade igår. Jag hade faktiskt hopp om att vi skulle kunna komma högt upp, det hoppet krossades ju ganska snabbt. Som tur var Emilia här så att jag kunde sjunga lite opera mellan bidragen, jag vet att hon innerst inne gillar det.

Idag har jag bara solat och är bara inne en snabb runda för att svalka av mig men nu ska jag snart ut igen. Klockan tre ska vi till farmor på fika för att fira mors dag. Fika, vad gott! :]

Hahah, nej. Vi hörs! Och grattis mamma, jag älskar dig.

Pics från gårdagen.

.
. 
.
.


Mina vänner är verkligen av den bästa sorten. <3


Tack för igår!

Igår var jag som sagt på gröningen med tjejerna och det var riktigt kul och mysigt. Tog lite kort med min nya kamera men jag har inte hunnit lägga in bilderna än så ni får dem helt enkelt senare! :) Vad gjorde vi igår då? Jo, vi grillade lite korv och sen åt vi lite kladdkaka. Sen kom Louises kompisar och gjorde oss lite sällskap ett tag och sen stack Anna hem. Vi såg även en tjej med tuppkam och då sa Louise "undrar hur hon sover" .. hennes kommentarer alltså. Aahah. Sen blev det mörkt och kallt så då gick vi ner till bryggan och satte oss där istället. Mycket mycket mysigt. Sen blev det hemgång eftersom att Ina skulle ta bussen och då träffade vi på lite onyktra klasskompisar, alltid lika spännande.

Och tack för igår mina kära kompisar, ni är bäst. Gymnasiet kommer inte bli samma sak utan er, men det fixar vi ellerhur? :*

Nej, nu måste jag fixa till mig inför frisören. Det blir nog bara topparna och kanske lite lite liiiite uppklippt lite här och där. Så vi hörs senare. Ciao amigos! :]

En timme för tidigt.. igen?

AHAHHAA, seriöst det finns bara en människa som lyckas och det är Louise. Hon kom en timme för tidigt idag igen. Uh, herregud. Åh. Ja.

Idag så har jag gjort klart allt. Eller allt utom det jag struntar i. Men jag orkar verkligen inte skolan mer nu, jag vill bara sluta! När jag kom hem så åkte jag, mamma och pappa iväg på väla och då köpte jag min efterlängtade kamera. Woho. Okej, det är bara en simpel digitalkamera men det behövs inte precis någon avancerad systemkamera för att föreviga minnen, ellerhur? Sen kan det ju ha varit så att jag hade thailand och london i baktanke. Hahah.

Nej, nu måste jag fixa mig inför grillningen ikväll med tjejerna. Kanske tar med mig kameran och tar några bilder som ni får se imorron. Och nej, det blir inga fyllebilder - vi är inte sånna. Cola, det är vår grej.

Vi hörs! <3

En timme för tidigt någon?

Tjuu, ang rubriken. HAHHAHA! Det var nämligen såhär att Louise kom till mig en timme innan hon skulle. Jag, hon och Anna brukar nämligen cykla tillsammans till skolan och vi brukar cykla tio över åtta. Men idag kom Louise tio över sju. hahaha, det är bara hon som lyckas titta så fel på en klocka. Eller ja, hon och Anna är dem enda som lyckas. hhahah

Håller på att plugga stenhårt nu så det kommer ett längre inlägg senare. Antagligen ännu ett inlägg som ingen förstår, men ett inlägg som jag behöver skriva. :*

Head over heals for you

Dude, jag har en sak att erkänna. Jag gillar EMDs låt Jennie Let Me Love You. Okej, främst för att Erik Segerstedt är med och jag diggar hans röst. Trodde dock att han sjöng en grej, ni vet det "you should know that I'm head over heels for you".. det visade sig senare att det var Danny som sjöng det. Så nu är det då dags för mig att erkänna att jag tycker om Dannys röst när han sjunger det.

Så, jag är snart färdig pluggad. Eller inte. Ska plugga nu framtill klockan tio - då slutar jag. För då börjar nämligen SEX AND THE CITY och det kan man ju inte missa, ellerhur?

Ciao and bye!


Nygammal vals

Hejsan hoppsan!
Nästintill lika omotiverad idag men mitt mål är att göra klart engelskan, uppgiften nygammal vals, uppgiften LOST och labrapport till burklabben. Sen har jag bara spanskan och två NO uppgifter kvar. Woho, målet är att bli klar imorron. Sen - living the dream. Blir förmodligen grill med tjejerna på fredag för att fira att vi är klara med allt. Hahah, very nice.


Nej, nu måste jag sätta igång om jag ska hinna. Cya! :)

TVÅ VECKOR!!

Idag är det två veckor kvar tills jag och miafia åker till London, det känns bra bra. :]

Har pluggat en del idag och är taggad inför imorron. Jag antar att jag inte var ensam om att sitta bänkad framför tv:n för en timme sen och kolla på Gossip Girl. Och jag antar att jag inte är ensam om att ha en egen liten Dan Humphrey. Eller en Seth Cohen. Uh. Jag önskar att jag kunde vara en kille just nu. Vara nonchalant och inte bry sig. Iofs, ingen gillar sånna killar. Men allting hade varit lättare då ellerhur? Om man bara slutat bry sig och bara.. levt. Man kan ju vara tjej och inte bry sig, men jag tror ändå att alla tjejer bryr sig innerst inne och det tror jag alla killar också gör - de är helt enkelt bättre på att dölja det. Jag önskar att jag hade ett stålhjärta, ett hjärta som tåler allt. Men mitt hjärta tåler inte allt och det går att ta itu lika lätt som man delar på bomull. En liten sak, en pytteliten sak kan få mitt hjärta att gå i sönder.

Nej, det är inte det som är problemet och får mig att vara heldepp nu. Det är bara.. fel just nu. Jag klarar inte av allt. Jag kan inte hantera att hon snart kommer dö. Jag klarar inte av tanken på att hon snart kommer vara borta.

omotiverad

Tiden räcker inte till. Inte nu iaf. Det finns så mycket som ska göra och hinnas med. Jag har tusentals uppgifter i skolan, jag måste hjälpa till mer hemma så att jag kan tjäna lite extra pengar till London, jag har kompisar att umgås med, kompisar att ringa. Tiden räcker inte till.

Åh, jaha. Okej, så vad har hänt i skolan idag då? Jo, mina kära kompisar har trackasserat mig till tusen. Ew ew och åter ew.

Hinner inte skriva mer nu, måste återgå till min SO. Ciao. :*

Is it worth all this time?

Hejsan bloggen.
Idag är jag helt slut så det blir inget längre inlägg. MEN NU BÖRJADE SOS SPELAS PÅ MTV SÅ NU BLEV JAG JÄTTEPIGG! Och den är på FRESH så den kommer spelas mycket denna veckan. WOOHO! tack mtv, you made my day xD
ahbhahahaha.

jahaokej. Ja, nu måste jag kolla på mtv. Vi hörs senare!

There’s no turning back

And if you gave me a chance
I know we would be the best thing in romance
Since Romeo met Juliet
Is it so wrong, you and I?



BLÄÄÄÄÄ! Alltså, det där med att plugga effektivt är inte riktigt min grej. Åh, får jobba extra mycket i skolan den kommande veckan. Ingen paus här inte. (önska mig lycka till)  Jag är så fruktansvärt trött och omotiverad att jag får lust att stoppa ner mitt huvud i toaletten och spola så att jag ska fatta att jag verkligen måste plugga. Uh. Någon som vill hjälpa mig, bitte?

Nej, nu ska vi snart äta och sedan ska jag iväg och träffa Anna direkt efter det så nu måste jag ta av mig pyjamasen och fräscha till mig lite. Hahaha, vi hörs imorron! :]

Höllviken

Hejsan hoppsan mina vänner! :)
Nu är jag hemma och har varit det ett tag nu, har bara inte orkat skriva här än. Höhöö. Så, ja. Idag har jag försökt plugga, det går faktiskt inget vidare. Jag vill bara ha allting överstökat och vara LEDIG! Sommarlov, jatack. Men jag får ge det ett nytt försök så fort jag är klar med detta inlägget annars kommer jag aldrig hinna göra klart allting tills på fredag. Bajs.

Jaha, okej. Vad hände igår då? Jooo, jag följde som sagt med Bella till stallet en liten stund. Sen stack vi hem till henne där vi åt. Skulle egentligen grillat med hennes kompisar men det blev inte så mycket med det eftersom att det blåste. Vi bestämde oss för att hyra film istället och kränga godis så Bellas brossas kompis skjutsade oss i racerfart till byn. Vi skulle cykla hem eftersom att Bella hade glömt sin cykel i centrum men självklart glömde hon nycklarna hemma så han körde hem igen i racerfart och sedan körde han ännu en gång till byn. Hahaha. Moget Bella >.< Vi hyrde världens sämsta film, en fransk. EEEW! Se aldrig franska filmer. De suger, suger, suger. Hahaha. Vi kollade på E! News också igår, gissa vilka som kom, gissa vilka som kom! *trumvirvel* JOOOOOOOONAS BROTHERS! Woho.  Nej, nu måste jag verkligen plugga. Vi höres fjolls. .*

Bellie



Hejsan hoppsan mina vänner! :D
Nu är jag i Höllviken hos tönten på bilden. Tågresan och bussresan hit var lika seg som vanligt men det blev lite lättare när jag torterade folk med mina sms samtidigt som jag lyssnade på musik. Mötte Bella som var ute och gick lite med Dollar (hennes häst) och sedan begav vi oss till stallet. Där var vi ett tag och där var.. jättestora hästar. Läskigt. Men de var fina. Sen kom Bellas mamma och hämtade oss och nu är vi här. Woho. Bella är just nu i duschen och jag sitter här och nördar mig. Ska nog ta på mig mina jeans snart. Har nämligen bara korta jeansshorts och det är lite kallt. Ge tillbaka sommaren? Vad kvällen bringar kan ingen veta (king arthur inspirerat därja). Höhö.

Vi hörs imorron mina cupcakes :]


lancelot och örnmannen

Woho, kvällen igår var finnemang. Först träffades vi hemma hos Louise och tittade igenom pizza menyn lite grann. Vår plan var att beställa pizza från Torino och sedan dra vidare till Gröningen och sitta där och mysa. Men.. lata som vi är bestämde vi oss för att äta pizzan på Torino istället. hahhahaa. På hemvägen stannade vi till på olympia och kollade lite på Emilias match. Sedan cyklade vi till konsum och köpte kladdkaka och sedan cyklade vi till Bogarts och hyrde film. King Arthur <3 När vi kom hem till Louise funkade inte dvdspelaren så hon fick lite smått damp - men det var bara underhållande. Vi kollade istället på Eminems livedvd tills Emilia kom från sin match då vi kollade på King Arthur. Efter halva filmen var Emilia tvungen att sticka hem så vi följde henne. Woho vad jag cyklade snabbt - hahahahha.

Ni vet i slutet på filmen, när typ alla dör? Jag grät inte. Men det gjorde Anna och Louise. Vem är mes nu då? (det var faktiskt sorgligt och om jag kollat själv så hade jag börjat storlipa.)

När jag och Anna skulle cykla hem.. var min cykel borta. NÅGON HADE TAGIT MIN FULA CYKEL! Det är till och med min mormors cykel, och någon har tagit den. Hur moget känns det på en skala mellan ett och två?


Nej vet ni , nu måste jag duscha. Jag ska nämligen till Höllviken idag och träffa Bellie. :) Jag tror det blir lite grillmys eller något liknande. Jag ska fota lite med min kära mobilkamera så ni får lite bilder imorron. Vi höres och synes mina vänner :]

Dude, where's my car?


Jag är ingen stor bilfantast men när vi fick hem vår bil idag blev jag överlycklig. DEN ÄR FIN! Och den är woho - living the dream. Nej, men jag älskar den .hahahah xd

Idag har jag köpt nya solglasögon - behövdes verkligen. Och en ny kula till min piercing eftersom att jag svalde den förra. hshhaha. Hade en mysig samling med klassen idag, vi drog till en park och på vägen dit köpte vi glass. Megamysigt.

Ikväll så ska jag till Louise med Anna och kanske även Ina och Emilia. Vi ska ha lite pizza och filmmys, ovanligt? Hahah, och dricka massvis med cooooooola.

Men nu måste jag fortsätta städa. Vi höres och synes! :]

You're just a bit of my imagination

Nu måste jag skriva av mig lite.

Jag är en sån där person som är kär på avstånd ni vet, en av de som inte vågar ta kontakt. Jag kan se en person och skapa mig en bild av hur han är. Jag formar hans personlighet utifrån mina behov och helt plötsligt är han perfekt. Men det är inte ofta han är så, och för att vara ärlig är det inte ofta jag vågar ta reda på hur han egentligen är. Jag är inte en självsäker tjej som kan gå fram och ta kontakt med vem som helst. Jag väntar hellre och hoppas att folk ska ta kontakt med mig. Även om jag innerst inne vet att han inte är så och att det aldrig kommer bli något så hoppas jag ändå, håller tummarna för att han ska vara så där perfekt och ta kontakt. Jag antar att det växer bort med tiden - när mitt självförtroende blivit bättre. Jag har även en förmåga att känna mig obekväm och bli jättenervös när jag inte känner någon. I situationer där jag träffar mycket nytt folk brukar jag inte veta vem jag ska ty mig till och det brukar vara så att jag är tyst. Jag har svårt att vara mig själv då. Men det brukar bli bättre efter ett tag. Från en sak till en annan - jag vill inte bli distansförälskad mer. Det är pinsamt, förnedrande och jobbigt.

Ge mig någonting som är på riktigt? Någonting.. realistiskt och äkta.

You and me - and all the others

Hejsan hoppsan bloggen! :)

Hade ju muntliga NP idag, det gick väl helt ok. Använde att "matematiskt uttryck" - dividera. hahaha, lyckat. Håller tummarna iaf.  Fick även reda på resultatet av spanskaprovet, vi behöver väl inte gå in på detaljer men jag fick iaf G. höhööö.

Efter stan drog jag, louise och anna ner på stan på lite skolavslutnings-kläder-jakt. Gick inget vidare. Prövade hur mycket som helst men det var ingenting som jag gillade jättemycket - villket jag vill för då kommer jag att använda kläderna flera gånger. Får fundera lite på ett linne som jag hittade, har hängt undan det så det är ingen större fara.

Men nu måste jag leta upp en piercing, jag råkade nämligen svälja ena kulan så nu river det lite på tandköttet. hahah, vi hörs sen, ciao! :*

You do it well

hejsan hoppsan.

Är liiiiiiiiiite smått frustrerad just nu. Jag missar Greys pga att jag har lovat mina föräldrar att fixa över låtar från skivor till datan till dem. Det har tagit en halvtimme att få det att funka, ew. Och jag är grymt hungrig just nu. Men jag ska fixa detta och sedan ska jag ta en toast. Mhm. En varm macka med ost och lite skinka och till det.. oboy. MHM! Kan inte bli bättre.
Vet ni? Vid samma tid om tre veckor är jag på konsert. WOOOOOOOOHOOO LIVING THE DREAM! hahaha.

Imorron funderar jag på att låna en liten t-shirt av min pappa.
1. De är stora.
2. De är fina.
3. De luktar pappa, och jag känner mig lite pappig idag. Ni vet, längtan efter när man var liten och kröp upp i sin pappas famn. Ingenting slår den känslan.

Nej, nu måste jag återgå till skivorna. Vi hörs imorron! :] Då har jag ännu ett prov, men det är det sista nationella provet så det känns bra. Byebye :)


.. och anna, everything is gonna be just fine... håll ut. ich liebe dich <3

It's my life in my own words

Have you ever loved someone so much
You'd give an arm for
Not the expression
No, literally give an arm for
When they know they're your heart
And you know you were their armor
And you will destroy anyone who would try to harm her


Dagens låt.. helt klart Eminem - When I'm Gone. Det är nämligen det som de understrykna texterna i början på vissa inlägg är - dagens låt. Jag brukar inte gilla den typen av musik men Eminems musik har en förmåga att .. fånga mig. Särskilt denna låten. Wow.

Okej, iaf. Idag i skolan fick jag reda på att jag klarat alla skriftiga delarna i nationella prov matte. It feels sooo good. Fick även reda på resultatet på musikprovet och även det klarade jag. Känns skönt! :]

Nu måste jag dricka ännu ett glas oboy och sedan ska jag plugga lite. Vi höres senare idag mina vänner. :*

Christine makes my day every tuesday



Sitter just nu och tittar på Desperate Housewifes med min kära syster och om cirka en HALVTIMME är det CHRISTINE. Lyckan är obeskrivlig. Om det är minst hälften så bra som förra gången blir jag överlycklig, det programmet är helt sjukt. Hahahha.

Måste gå, vi hörs mina vänner. :)

Keds


The perfect shoes? Oh, I think they are! :]
(bortsett från mina kära pumps såklart)

Jag har nyss badat och det gick bra till skillnad från förra gången då det inträffade en smärre
blodkatastrof och jag fick stanna i badkaret tjugo minuter för att vänta på att min näsa skulle sluta rinna. Det brukar hända så få inte panik. ;) höhö.. Enda sedan jag var liten har jag haft lite små problem med min näsa och vid oanade tillfällen så får jag näsblod - jippie. Har även varit duktig och installerat photofiltre på den bärbara datan och till en början gick det felfritt men helt plötsligt tog det stopp! Fick panik men nörd som jag är klarade jag det. Häähää.

Ska ringa Paola nu och sedan ska jag äta PÖLSE! I love it, I love it, I love it.

VET NI?! JAG MÅSTE BERÄTTA DETTA! (ni vet det förmodligen redan)
HENKE LARSSON SKA VARA MED I EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
Jo, jag hatar fotboll men av någon anledning är det kul när Henke är med (förutom i HIF, de suger). Kan bero på att jag hade en crush på honom när jag var liten, ni vet på den gamla goda tiden då han hade dreads? Och självklart för att jag är helsingborgare. Åhåhååå. Kollade på bilder från när han var ung. HAN VAR JU SKITSNYGG! Gimme a copy of that one please? xD
Iaf, nu bär det av till stadium eller någon annan sportaffär för att köpa en ny Larsson tröja. Woho. Jag ska kolla! :D

Nej, nu måste jag ringa Paola, vi höres och synes mina buddies. :)


Tre veckor



Turn on that radio
As loud as it can go
Wanna dance until my feet can't feel the ground
Say goodbye to all my fears
One good song and they dissppear
And nothing in the world can bring me down



HEJSAN MINA VÄNNER!

Idag så har jag som sagt haft två prov och ja, det första var nationella prov muntliga i engelska och det gick bra. Andra provet som var spanska gick inte lika bra om man säger så. Jag hade inte pluggat så jättemycket så jag får skylla mig själv. Sen var där också "lite repetition", well... thank you. Men det känns ändå bra att ha det överstökat. Jag mår heller inte illa längre så det var nog stressen som hojtade till lite. Efter skolan stannade jag kvar en liten stund med Anna och Louise och jobbade med lite NO. Koncentrationen låg inte på topp, kan ha berott på att två killar låg på golvet och skrek som tjejer? hahaha, jag skrattade så jag grät. Har även varit på banken och fixat ett nytt bättre kort. Det jag har nu går bara att ta ut i speciella automater som är väldigt sällsynta och svårhittade.

Nu måste jag plugga lite, vi höres och synes :]

bajshög

Min skola suger. Okej? Skönt nu har jag sagt det. Min skola SUGER! Det enda som är bra med skolan är några få lärare och mina kompisar. Allting annat - ADJÖ! Jag och många har så sjukt mycket att göra just nu men det är inte många lärare som lyfter ett finger för att hjälpa oss. Blablabla.

Som vanligt när jag blir stressad eller orolig blir jag sjuk. Jag mår illa och så fort jag reser mig blir jag helt yr och det känns som att jag ska spy. Jag har även en förmåga att svettas som en gris efter minsta ansträngning.
Känns extra bra med tanke på att jag har två prov imorron - jippie.


Nu ropar pappa så nu måste jag kila ner och äta. Vi hörs! :)

Det är robin hood jag vill ha



Hej igen! :)
Cajsa är lite .. sur? aahaha hon har inte sovit någonting så hon blir sur för minsta lilla - ganska underhållande. Idag är det Robin Hood på tv. Jag har ALDRIG sett klart den filmen och det är mitt mål idag, att orka vara uppe och se klart den. Får väl gå ner och dricka lite cola så att jag orkar hålla ut. Nu måste jag duscha och tanka ipoden med lite musik. Bland annat Avril Lavigne. Vill ju känna igen hennes låtar på konserten som är om ungefär tre veckor. Ojojoj. Kort tid.

Måste duscha också så nu måste jag gå. Vi höres och synes mina vänner. :]

Höhö, uppdatering?

Hejsan hoppsan bloggen.
Nu har jag haft fullt upp hela helgen. Louise och Anna kidnappade mig som sagt i fredags och kom hem hyfsat tidigt om man jämnför med när jag brukar vara hemma efter att ha träffat dem. I lördags drog jag och mamma på en liten shoppingrunda då jag inte har några som helst shorts. Hittade ett par och jag funderar på att klippa några jeans så att jag har ett litet urval av shorts , hahah. Sedan hälsade vi på Gerd och hon mår ännu sämre nu, förmodligen inte lång tid kvar men det  är livets gång och inte mycket man kan göra åt saken. Körde ner till knutpunkten och hämtade Malin som jag knappt träffat på ett år och vi tittade på film och lite annat mysigt. Vi planerade att äta ostmacka jättesent, ni vet - nattmat. Men vi somnade runt elva så det blev inte så mycket med den saken. Gick sedan en liten runda i stan och åt glass innan idag och sedan åkte hon hem. Idag har jag städat mitt rum och solat.

Cajsa har förresten kommit hem från sitt läger, tror hon sover så jag väntar ett tag med att attackera henne - ciao. :)

Cajsabajsa

Anybody lovin will
Get hurt along the way
Don't be afraid to open up
And use the time you have before it fades


Hejsan mina vänner. Har solat mesta delen av dagen innan jag tog mig tid att städa. Tänkte ge mina föräldrar en lite nice surprise och städa hela mellanvåningen. Ni vet, kliniskt rent. Tyvärr hann jag bara halva innan de kom hem från morfar och gerd - men de blev glada ändå. :) Sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på om jag orkar klä på mig och träffa Anna och Louise. Vore kul men vet inte om jag riktigt orkar. Latmask numero uno? Yepyep. Okej, det verkar som så att de tänker tvinga mig till Louise.. hahah. Toppenvänner härja :] Gah, hur ska jag klara gymnasiet? Nej, nu tänker vi inte på det. Nu måste jag verkligen klä på mig, sitter nämligen i pappas tröja som är full av färg. Jag gillar den dock, den luktar pappa. Lite betryggande liksom. :) Bjuder på en liten bild på mig och min syster när vi var små. Måste erkänna att jag saknar henne. Hon åkte på läger med fotbollen idag och jag saknar henne redan, hur ska resten av helgen bli? Nej, nu måste jag veeeeeeeeeeeeeeerkligen gå. ahhaha vi hörs! :D









Som salta pommes

HEJ IGEN! :D
Har alldeles precis kommit hem från skolan och häller just nu i mig oboy och äter lite på min syrras kladdkaka. Jummie. Ska snart dra på mig bikinin, slänga mig på däcket och njuta av solen. Hade inte skadat med en pool att svalka sig i men man får helt enkelt göra det bästa av situationen och uttnyttja skuggan. Möhöhö. Skolan idag då. Det var väl spännande. Drog som planerat ner i stan på lunchen och åt lite god mat och sedan hade vi lite picknik med klassen. Uh, är fortfarande mätt av hamburgaren jag åt till lunch men det hindrar inte mig från att äta kladdkaka. hahaha. Nej, nu måste jag leta upp en ibumetin och sedan väntar sooooolen. Vi hörs ikväll suckers :]

Sylt på fingrarna

hejsan hoppsan bloggen jag har sylt på fyra av tio fingrar vilket inte precis underlättar skrivandet. Möhöö. Sitter iaf och äter frukost nu och snart kommer annapanna hit så ska vi sällskapa till skolan. Jag får inte glömma att ta med mig pengar nu, vi ska nämligen äta på stan eftersom att skolans "nyttiga vecka" har floppat totalt. Sedan ska jag dra med mig tjejerna till några secondhand affärer och leta rätt på en fin klänning. Anledningen till varför jag ska leta i secondhandaffärer är för att jag vill har något lite unikt och något som ser sådär halvgammalt ut. Då passar ju ingen affär bättre än secondhand. :)

Men nu måste jag verkligen fixa mitt hår. Det ser katastrofalt ut. Men vi hööörs sen! CIAO!

s.o.m.m.a.r

Hahha, ni gillar mina amatörbilder, erkänn? xD Jaha ja, då var det dags för dagens outfit igen.
Toppen som egentligen är en kjol har jag ingen aning om var den kommer ifrån. Skärpet är en gåva och shortsen kommer från H&M. Hahah, mycket hjälp därja.

Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag åt ju som sagt maten men någonstans avtog min hunger så jag åt bara upp hälften av maten? Not good, får äta lite mackor sen. Muuums.

Tog en promenad med Anna panna sen och sedan gick vi hem till mig. Anna var lite speedad.. men det var bara uppfriskande. hahahahaha.

Nu händer inte så mycket, har en enorm längtan efter långt trassligt hår a la
Leona Lewis, men den drömmen kan slängas på hyllan ganska snabbt. Vissa *host* bella* host. Har ju redan sånt hår men ska RAK PERMANENTA det?! Galna flicka. Jahapp. Nu händer väl inte så värst mycket. Ska väl mest lyssna på musik och annat mys. Vi hörs imorron. :]

Dagens första inlägg

Ooj, dagens första inlägg blir sent idag. Jag som lovade mig själv att bli bättre på det här med att uppdatera, aja. Jag har varit väldigt effektiv idag i skolan för en gångs skull och fått onormalt mycket gjort. Men det var grymt bra med tanke på att jag senare under dagen fick mensvärksutbrott så jag har inte orkat göra ett skit sedan jag kom hem. Hade även nationella i svenska (muntliga delen) och det gick bra. Skönt att ha all svenskan borta nu. WOOHOO! Ja, nu har jag bara allt annat kvar. Hahhaa, nej. Nu ska jag äta grillade biffar och potatissallad med mamma och hennes kompis, som btw är jättesnäll - om ni ville veta. Mwu. Vi höres! :D

Med gräs mellan tårna.


Möhöhö. Dagens oufit igen dårå, var ju ett tag sedan.
Iaf. Okej.
Linne - H&M
Tights - H&M
Vit kortärmad.. skjorta? - Mammas men enligt lappen kommer den ursprungligen från Indiska.



Varför är det då bilder på knapparna på bilden? Jo, för det var dem som .. föll mig i smaken om man säger så. Jag gillar att de ser sådär gamla ut. Tillsammans med en enkel fläta i luggen och lättfixat hår så ser det sådär härligt naturgrejsimojsigt ut alltihopa. :)

Har varit på maxi med mamma idag och jag tror hon har smittat mig. Börjar nämligen tycka att det är avkopplande att gå runt där med kundvagnen? höhöö. Kände mig väldigt mammig men det går väl över snart. Någonting jag också gillar med maxi är att man kan iaktta folk. Det gillar jag.

Nu är det visst dags för mat, grillat är det visst på menyn idag. Och massvis med vatten. Imorron är det som tur är sista dagen med kortisontabletterna - hoppas att jag kan sluta dricka så förbannat mycket vatten då. Hahah. Nej, nu ska jag äta som en häst. Vi hörs! :]

This is me, this is real


Sången sjungs av Demi Lovato och den ger mig rysningar. Jonas Brothers kommer in senare i låten men då hör man inte så mycket eftersom att alla skriker. hahahah Ni får hålla koll lite på volymen och skruva den upp och ner beroende på hur ljudet är (det skiftar eftersom att det är en live låt).

Precis kommit hem från skolan. NP gick väl helt ok, svarade på så mycket som möjligt och gjorde mitt bästa så nu kan man bara hoppas. Hade sedan genomgång på SO/NO projekten som drar igång denna veckan och insåg hur otroligt mycket jag har att göra fram tills det att betygen sätts. Scheisse. Jag vet, jag har goda marginaler och har min plats.. men vem vill sänka sig? Ingen. Har även tagit hem en ledighetsansökan för London  - en jävla tur att vi åker i juni annars hade jag aldrig hunnit med allt. Hahaha. Nej, nu måste jag dricka någonting, medicinerna gör mig törstig. Muhu. Och äta, eftersom att jag druckit så mycket idag att jag nu har ont i magen. Ska sedan plugga och få engelskan och svenskan undanröjd. Ska även planera min SO. Ew. Kommer jag klara detta? *håller tummarna*. Önska mig lycka till och så hörs vi senare! Cya! :]

Nationella prov i matte?

Vaknade klockan halv sju idag (när klockan ringde) den enda skillnaden var att jag inte tryckte på snooze i en timme eftersom att jag var så sjukt törstig. Men det gjorde ingenting, för jag fick tid att göra mannagrynsgröt. Gott gott gott. Har nyss klätt på mig och ska bara ta på mig linser och lite mascara snart sen är jag redo för skolan. Måste dock stanna till på konsum och köpa dricka till NP. Tack kära mediciner, jag klarar mig inte en timme utan vatten?

Nej, om jag ska hinna måste jag lägga i en växel till höhöö. Såg någon Christine igår förresten? Jag skrattade så att jag grät. Hahahaha. xD

Äsch, vi hörs!


Ny design

Hejsan hoppsan! :)

Har pillat "lite" på designen, lite vårigare och lite renare, don't you think? :) Hoppas bara att det ser likadant ut på era datorer som på min. Får väl kolla lite snabbt på den bärbara sen. Sitter just nu och renskriver på min engelska, har två till texter att skriva på engelska men funderar på att ta det muntligt med min lärare istället. Det är mycket smidigare så kan jag lägga energi på allt annat istället. Har inte skrivit något om mina utslag men de är BORTA! Nu vet ni det. Var lite nervös igår kväll över att utslagen skulle ha kommit tillbaka imorse, men de hade inte det. Woho.

Om ni undrar vad ikonen längst upp i menyn  för länkar är till för så är det såhär att jag är medlem på en sida kallad
bloggkoll. Det är en enkel och smidig sida där man helt enkelt "prenumenerar" på bloggarna man läser. Det är smidigt på så sätt att man helt enkelt regristrerar sig och sedan letar man upp bloggarna man läser. Tryck på det blåa krysset bredvid och POFF du får reda på alla nya inlägg. Trycker du på "mitt bloggflöde" så ser du direkt vilka bloggar som publicerat inlägg och vad inläggen heter.

hahah, detta blev lite yrt men jag hoppas ni förstår. Nej, nu ska jag pausa från pluggandet ett tag och vänta in Christine som är klockan tio - det vill säga en evighet. BLÄ, vi hörs! :D

Livet är en repris av saker vi redan upplevt

Wiho, har just nu suttit ute på terassen och solat ett tag samtidigt som jag skrev lite på min engelska uppgift. Mitt mål för dagen är nämligen att bli klar med svenskan och engelskan så att jag kan lägga all kraft på matten och so/no. Idag är det för övrigt en månad tills jag och miafia åker till LONDON och det är även 39 dagar tills jag åker till THAILAND. Höhö, jag och Bella har redan bokat in helgen innan jag åker till att träffas och mysa litta. :)

Men snart kommer Anna och Louise hit så jag måste ta på mig någonting, hahah. Kan ju inte gå i bikini och köpa glass? Eller, det vore mysigt lite sådär sommarkänsla. Men nej. Måste veeerkligen gå nu. Vi ses :D


Akut urticaria någon?

Nyss kommit hem från doktorn, vaknade nämligen med utslag över hela min kropp. Trevligt värre, fick reda på att det kallas urticaria vilket är en akut allergisk reaktion. Vad jag har reagerat på vet vi inte än men får svaret på blodprovet om cirka två veckor. Har nyss tagit tolv tabletter av någon kortisonmedicin som ska dämpa utslagen och sedan en tabletten som ska göra så det slutar klia. Thank god.

Av den ena medicinen blir man pigg och av den andra trött, ska bli spännande att se vad resultat blir. höhööhöhö.


Skulle mycket hellre vara i malmö, men vem kan hjälpa att öronen svullnar upp och att kroppen är rödprickig. Vill ni ha ett hum om hur mina utslag ser ut klicka
här (känsliga tittare varnas).

Vi höörs! <3

omfg

Jag satt uppe till.. två igår och väntade på klipp från konserten igår. Klippen som kom var dock SKITDÅLIGA och man hörde knappt något. Men nu... oojooj. Alltså. Personligen tycker jag hans röst har blivit BÄTTRE än den var tidigare och om jag dyrkade hans röst innan så är det ju inget emot vad jag gör nu. Woho. Ge mig mer! xD

Tokio Hotel - "Monsoon" - 05/03/08
Uppladdat av jencost

*håller tummarna*

image109

Just nu är min favorit i USA och om en kvart ska han sjunga för första gången sedan operationen för cirka en månad sedan. Det är lite nervöst men jag tror nog att det kommer låta jättebra. Hoppas att klipp kommer ut på youtube så snabbt som möjligt. Wiho.

Måste sova bort min förkylning nu. Byebye!

Beat it?

Sånt här gillar jag INTE:



Ska man göra en cover, gör den ordentligt. Låten är inte genomdålig men videon.. EEEEEEEEEEW!

Skriver om gårdagen senare och då kommer även bilder. Måste fixa lite mat nu. Vi hööörs!

Glädjedödare

Uh, jag skulle egentligen vara hemma hela dagen själv. Vilket betyder att jag egentligen borde lyssna på skithög musik nu och leva livet. Ni vet, när katterna är borta dansar mössen på borden. Men nu är det såhär att en katt (mamma) kom hem eftersom att planerna blev ändrade. Bajs. Nu sitter jag här och försöker plugga. Går som vanligt inget vidare.

IGÅÅÅR! Hade jag mys med Emilia, Anna och Louise vi åt väl mest och snackade om typ.. allt. Hahaha. Väldigt roligt. Ikväll ska vi också träffas och då tillkommer Ina, Sara och Jessica. Mycket treevligt jao.


Nu måste jag verkligen bli klar med min NO, men vi hörs senare! :)

L to the O to the N to the D to the O to the N

LONDON!

Jag och Emilia ska till London! Det blev officiellt igår och idag ska vi beställa biljetter till flygresan och konserten! :D

Åh, så kul det ska bli!

Aja, hade ni en trevlig valborg igår? Det hade jag kan jag berätta. jag blev så jävla full, NOT! Kvällen spenderades hos Emilia där vi först åt grillat, yummie! Sedan pratade vi med Emilias kusin och planerade kring london. Drog sedan vidare hem till mig där vi träffade Louise och sedan stack vi och hyrde film. 8 mile och Familjen Robinson (hyrde den bara för att JB är soundtrack till filmen). Ååh, vi hann dock inte se klart den andra filmen men det kanske jag hinner senare. Muhhuhu.

Ska möta Emilia och Louise om en halvtimme så nu måste jag duscha. Haha, kommer nog inte hinna bli klar men jag får snabba mig. Vi ska vara "aktiva" och hitta på någonting. Nej, nu måste jag verkligen gå. Vi höres och synes! :D