Fint väder! :D

Hejsan kära vänner.

Ja, min dag har varit väldigt lugn. Det började med att mamma väckte mig klockan 10 och frågade om jag skulle med till Ikea. Jag tackade nej. Liksom, vad tror hon. KLOCKAN TIO?! Herregud, jag är fortfarande tonåring.
Men iaf, så vaknade jag.. sen åt jag philadelhiamackor. Sedan badade jag - i ca två timmar. Eftersom att jag ville skjuta upp städningen. Men ja, den tiden kom ändå. Sedan har jag bara tagit det lugnt.

Dagens:

minus: BUUHUU!!!  Min Ipod har gått i sönder. Den är helt.. död, sten död. Jag saknar den. Istället för min Ipod fick jag ju då ha en sådan gammal klumpig grej som bara spelar cd-skivor. GAAH! >.<   Liksom den tar ju upp hela jävla huset. Och den är ju inte särkilt lätt att bära med sig. aah, Ipod leeeev!!! OCH SEN då har min hemkunskapslärare inte kunnat öppna mejlet med mitt arbete så nu måste jag skriva till allt som min cpdata har raderat, skriva ut det för att sedan gå till skolan med det. OCH SEN när jag äntligen tar mig tid för att bränna ner hela Prisonbreakboxen på andra skivor. DÅ ÄR DET FEL SKIVJÄVLARNA! Jag dör! JAG HATAR TEKNIK!!. Bajs på det.

plus: Att det är så fint väder och att jag har fått lite tid för att sola.

bluuuu!

Hejsan allihopa.

Jag vet, det är väldigt få personer som läser min blogg. Men jag skriver inte i den för er skull. Jag skriver i den för min egen skull. Och detta är för att jag har samma kapacitet i mitt minne som en guldfisk - därför har jag inte skrivit på länge eftersom att jag helt har glömt bort det. OOPS.
Snart är det sommar!  Någon som har panik inför stranden?  INTE JAG! Eftersom att jag ska på semester samma dag som skolavslutningen har jag inte mycket att oroa mig för. Sedan kommer jag tillbaka, och då ska man till la playa ( någon strand i helsingborg för er som inte förstod det). Någon som funderar på att hoppa från piren? Tänk igen , förra året var det är 19- åring som dog. (hemskt! hemskt! hemskt!) Så ni små fjortisar som tänker försöka imponera på någon genom att hoppa, gör det inte. Detta är sådant jag ser framemot med sommaren:

 ? småflickor som har på tok för höga klackar för sina ben. OTROLIGT UNDERHÅLLANDE att se tjejer/kvinnor som inte kan gå i högklackat.
? ben&jerry glass och min trogna favorit SANDWICH!!! GAAAH . Jag kommer bli pank. Älska glass!

Iochmed min dåliga fantasi kommer jag inte på mer. Men jag får väl fortsätta skriva någon annan dag.