Within Temptation - The Heart Of Everything



Slänger ut en liten låt till er. Har varit i skolan idag och det var väl helt okej. Längtar verkligen till sommarlovet nu!
Herregud, är helt övertygad om att jag inte skulle klara av att gå till skolan om det inte vore för några få tjejer som verkligen lyser upp dagarna. Seriöst, vad är allas problem på min skola? Alla är bitchiga rakt igenom och snäser av en så fort man säger någonting. Jag vet inte vad jag har gjort er men det skulle inte skada om ni kunde säga det till mig istället för att prata bakom ryggen? Kan inte tjejer sluta vara så tjejiga? Snälla, jag pallar inte med er och era dagisfasoner längre. Väx upp!

Nu måste jag skriva klart mina noveller som ska vara inne imorron. Ciaao! <3

Ross Copperman - They'll Never Know



Idag är jag lite mjukis och knarkar därför denna låten. Den är så otroligt vacker att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. För er information så är jag ett balladfreak och faller bokstavligt talat som en fura när jag hör en vacker låt.

Ja, lyssna nu nu nu! :)

Stormvarning

image39

Så vem är den här snygga människan då? Jo, han heter Alex Pettyfer och är med i filmen
Alex Rider - Operation Stormbreaker. Jag kom att tänka på filmen när jag skulle skriva att det är storm här nere i lilla skåne. Detta är en film jag verkligen rekommenderar er att se då det är en toppenfilm! Ett plus är så klart att huvudpersonen är grymt snygg. Men nu tillbaka till stormen. Det är storm här nere i skåne vilket gjorde att jag tåg bussen hem istället för att ta cyklen. Det var faktiskt skönt. I skolan har vi en så kallad sexvecka. Ja, det är precis som det låter. Vi har en vecka fylld av föreläsningar om sex. Idag har jag varit på två: HBT och Ooops jag är gravid! På den första kom det en kvinna från HBT och pratade om sexuell ohälsa, det var väl .. inget nytt antar jag. Den andra handlade om graviditeter, gynekologer, cellprover och annat mysigt. Det lutar åt att jag bytar kön. Hahah, nej men. Att gå till gynekologen verkar minst sagt HEMSKT! Jag antar att det är sånt man bara får ta itu med, som med sprutor och annat skit.

Nu ska jag skriva på min novell "Vi är för evigt" och sedan är det Greys. Vi hörs imorron! <3

Rise Against - The Good Left Undone


Rock känns inte lika roligt längre.

Igår hade min blogg besöksrekord! 51 läsare. (okej, inte jättemycket. Men det är fler än 5 iaf) Wiho. Hoppas att någon stannar iaf. :*

Kom hem från skolan nyss. Hinner inte skriva så värst mycket för jag måste plugga, cirka två månader kvar i skolan och för att inte få IG (eller avsaknad av betyg som det kallas) i matte så måste jag bokstavligt talat plugga rumpan av mig till skillnad från vissa små fjollor på skolan som kan blinka lite och få MVG. Särbehandling kallas det och finns i överflöd på min skola. JIPPIE! 

Var nyss inne på
cocoo och kollade in deras sortiment. De har riktigt fina nitarmband och jag är riktigt sugen på att beställa men jag börjar tveka. Andledningen till min tvekan är att alla fashionistas har rockiga kläder osv. De har svarta stuprörsjeans och t-shirtar med coola tryck och skinnjackor. Det känns helt plötsligt inte lika roligt längre.
Det samma gäller musiken. Det känns som att i princip alla lyssnar på rock. Varför? Det har aldrig intreserat er innan? Jag funderar på att lyssna på techno 24/7, använda endast vit tubtop och kortkort rosa kjol.

Rock känns inte lika roligt längre som det gjorde innan, men jag tänker inte sluta lyssna på det än. =)

image38
Dir en grey


Nu ska jag kila och äta. Ciaaaao! <3

Våren är här!

Kom nyss hem från skolan (en timme sen) och har precis ätit.
Idag har det varit riktigt skönt väder med mycket sol. Tror jag ska ta en promenad sen och njuta av vädret.

AHHAHA , eller inte.

Jaha, hur var första skoldagen då? Skolan var riktigt seg. Först hade vi idrott och vissa blev så aggressiva att de slogs med innebandyklubborna, jippie, sedan hade vi matte och jag jobbade lite iaf till sist hade vi svenska (fick VG på läsförståelse i Nationella Prov!)  och sedan slutade vi.

Nu är det endast fyra veckor kvar i skolan sen är det påsklov. Vecka tio har jag dessutom två studiedagar och vecka 14 åker jag till STOOOOOCKHOLM! Längtar satan i det. Nu måste jag gå. Ciao! <3

Längtan

image37

Jag skulle ge allt för att stå där igen. Ojojoj, vad jag saknar värmen.

Igår kom Cajsa hem och det var helt underbart att träffa henne igen. Vi åt tacos och firade min födelsedag. Jag fick pengar, skivor, en hel låda full av delicatobollar och ett papper där det stod att jag inte behöver betala någonting i Stockholm. Det känns faktiskt riktigt bra då jag har varit orolig att jag inte ska ha råd med allting. Lättnad.
Vi kollade på melodifestivalen och jag kan inte säga annat än att jag älskar Björn Gustafsson. Vilken underhållning alltså. Låtarna som gick vidare då... Fridas låt gillade jag starkt, BWOs däremot.. nja, sådär.
Sedan kollade vi på Dude where's my car? HAHAH så bra den är. Egentligen är den riktigt dålig men kollar man på den när man är övertrött kissar man på sig av skratt.

Idag har jag inte gjort någonting vettigt överhuvudtaget. Är riktigt trött och att skolan börjar imorron känns inte riktigt pepp. Nu ska jag kila och sova. Ses! <3

39 dagar kvar till konsert på hovet
35 dagar kvar till avfärd mot Sthlm

728 dagar till min artonårsdag

CAJSA!

Ojojoj. Snart kommer min kära lillasyster hem! Vi ska mysa och äta tacos och kolla på melodifestivalen (endast för att Björn är med). Det var väl ungefär allting jag hade att säga.

Observera att bilden är gammal, men hon är lika söt fortfarande. :)
image36

Uppdatering

Hejsan hoppsan!

Nu har jag inte bloggat på länge. Anledningen till det är att jag har fullt upp. I torsdags kom jag hem på kvällen och då var jag så trött att jag nästan gick och la mig direkt. Igår fyllde jag år så då hade jag lite kompisar här. Nu tänkte jag iaf göra en liten uppdatering om vad som har hänt sen sist.

Torsdag
Jag gick upp runt sju eftersom att jag skulle till gynekologen för att få hjälp med mina extrema menssmärtor. Jag fick göra ultraljud för att han skulle se så att det inte fanns några systor i min mage och sedan fick jag ett recept på P-piller. Nu finns det inte mycket mer att göra än att hoppas att det hjälper. Sedan stack jag och mamma till Köpenhamn. Jag köpte inte så jättemycket men gjorde några fynd i alla fall. Köpte bland annat en ny vårjacka, riktigt fin om jag får säga det själv. En sak jag märkte var att jättemånga hade päls. Och det var inte precis den lilla pälsen, det var fotlånga kappor eller halsdukar med hela huvuden. Så grymt äckligt.

Fredag
Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år hipp hipp hurra hurra hurra hurra.
Ja, igår fyllde jag år och mamma väckte mig med frukost på sängen. Mysandet varade inte så länge för sedan var jag tvungen att städa. Jag firade inte min födelsedag på något speciellt sätt utan några kompisar kom över och vi tittade på film. Vi kollade på One missed call 2. Tänkte bara meddela att jag ALDRIG kollar på skräckfilm så jag höll på att kissa på mig ett antal gånger under filmens gång. Sedan var det tänkt att vi skulle kolla på Kopps, men vi spelade kort istället. Kom i säng runt fyra och sov sedan till tolv.

Lördag
Vi (familjen) firade inte mig igår eftersom att Cajsa inte var hemma, men idag kommer hon äntligen hem så då ska vi fira med marrängsviss och presenter! Nu ska jag kila och sova, är grymt trött. Men vi hörs! <3

Hejsan! :) Sitter just nu på tåget på väg till köpenhamn. Al

DSC05544.JPG
Hejsan! :)
Sitter just nu på tåget på väg till köpenhamn. Allting gick bra hos gyn, jag fick p-piller så nu får vi hoppas att det hjälper. Nu ska jag shoppa satan i det men vi hörs ikväll <3

pirrpirr brr brr

När jag var på promenad idag började min hjärna spinna som vanligt. Jag insåg att jag har INGEN aning om vem jag är. Jag vet att jag är jag, men vem är egentligen jag? Jag har ingen aning och det skrämmer mig. Det finns väldigt många olika stilar men jag vill inte följa en. Det känns som att man antingen är strikt Fashioncore eller märkesfjortis. Fast, det finns även mellanting, men även de är strikta. Jag har inte hittat någon stil jag känner mig hemma i och äsch. Jag antar att denna förvirring tillhör tonåren?

Och VARFÖR, VARFÖR dör pirret innan födelsedagen ut? Varför är det inte längre lika speciellt? Jag saknar den tiden då födelsedagen var den absolut bästa dagen på året, bortsett från julafton. Jag saknar det lite nervösa pirret inför att bli ett helt år äldre och allt det för med sig. Åh, nu måste jag gå.

Imorron ska jag först till gynekologen och sedan ska jag och mamma shoppa i Köpenhamn. Vi hörs! <3

Eftermiddag

image34
Rihanna <3 Chris = ... Kärlek?
Personligen tycker jag att de är mycket söta tillsammans och det vore väl kul med ett nytt kändispar?

Aja, hur har dagen varit då? Jag vaknade hyfsat tidigt idag runt tiotiden faktiskt och sedan badade jag. Resten av dagen har jag bara glidit runt. Nu ska jag ut på en promenad, men vi hörs senare! :)

Dagens låt: Paramore - Crushcrushcrush

funderingar

Igår när jag satt och zappade mellan kanalerna stannade jag snabbt till på fyran, där visades det en dokumentär som hette "Tre i samma säng". Den handlade om par som lever i polygami och då började min hjärna spinna. Är det så att det finns en person för alla? Ni vet, den rätta eller finns det kanske fler? Jag tror att alla någon gång kommer hitta någon som kompletterar en, men det kanske finns fler än bara en? Om det bara finns en, ska jag flyta runt hela livet för att hitta personen eller ska jag leta som en besatt?

Jag skulle kunna hålla på såhär hela natten men nu måste pappa ha datorn.

Ikväll är det gossip girl och sen ska jag kolla på film, så vi hörs imorron! <3

Tisdag

image33

Bilden är från i fredags, ser ni så duktig jag var? Trea och femma av arton!
Igår kollade jag som sagt på Anna Pihl och sedan kollade jag på The Holiday. Ni vet den med Cameron Diaz och Jude Law? Sedan låg jag i min säng fram till cirka två och tänkte på allting. Min hjärna går verkligen på högvarv på nätterna, ojojoj. Idag har jag rensat bland alla bilderna på min data, det var verkligen välbehövligt! Har även lyckats få virus på datan, mindre bra.

Påminnelse: Prata med Malin om fredag och posta brevet till Amanda.

SMS beroende

image32
På en vecka har jag skickat iväg cirka 200 sms. Känns det bra? Nej, verkligen inte.

Äsch, får ta itu med det senare. Jag och mamma tog en sväng till maxi där vi köpte allting tills fredag (min födelsedag) och sedan hämtade vi kläderna. Tröjan jag köpte var för liten men leggingsen var riktigt sköna!
Min cardigan kommer inte förrän i mars. Det suger.

Nu ska jag kila och kolla på Anna Pihl, vi hörs!


Förresten så saknar jag Cajsa.


sön-mån

Godmorgon!

Bella åkte nyss hem. Saknar henne redan. Igår gick vi på bio med Paulina och Gabriella och såg filmen Cloverfield. Det är verkligen en film jag rekommenderar er att se, grymt bra är den! Ska lätt hyra den när den kommer ut. Nu måste jag duscha sen ska jag och mamma hämta kläderna från H&M. Jippie!


Vi hörs! <3


bio

Hejsan hoppsan.
Tåget gick som vanligt inte när jag trodde att det skulle gå. Fattar inte vad jag gör för fel. Iaf, mamma hämtade oss på Marina Plaza och sedan var det raka vägen hem till soffan. En timmes tokio hotel. Kan inte bli mycket bättre. Vi ska snart äta och sedan ska vi ner i stan för att gå på bio. Have to go!

Isabelle Andersson

Igår var det fett mysigt. Vi tittade på melodifestivalen, en skitdålig fransk film och halvsov. Fick även bilder från thailand som jag lägger in senare. Halv två ska jag ta tåget till malmö där jag ska hämta Bella. Sedan tar vi tåget tillbaka hem till mig och klockan fyra ska vi kolla på MTV live - tokio hotel är med. Ikväll ska vi på bio och se Cloverfield med Paulina och hennes kompis. Nu måste jag kila!


Chocolate Fudge Brownie

image27
Nu är jag äntligen klar. Har fortfarande inte städat mitt rum, får göra det imorron innan Bella kommer. På tal om Bella så pratar jag med henne nu. Hon har bland annat sjungt Almost Lover och någon tysk sång eller något. Hon är snygg btw! Hon kommer till mig imorrron. Wiho.  Nu dog min mobil så samtalet bröts.
Nu måste jag gå och fixa mig. Ska även äta Ben&Jerry's. Antingen Chocolate Fudge Brownie eller Cookie Dough. Jag gjorde nämligen det enorma misstaget att sätta in den överblivna chokladglassen i kylskåpet så nu har den smält.

Vi hörs imorron, tills dess - ha en fortsatt trevlig helg! <3

Thaiträff


Idag så har jag inte gjort någonting. Ska snart fixa mig och sen ska jag köpa godis. Ikväll är det som ni säkert vet Melodifestivalen och det enda jag ser framemot är Björn Gustafsson. Kvällen kommer spenderas hos mina kära Thailandskompisar, ska bli riktigt skönt att träffa dom igen. Kommer förhoppningsvis hem med en CD full av bilder från resan.
Nu måste jag kila och fixa mig och även städa. JA, jag ska städa igen. Jag började i torsdags men jag hittar alltid något roligare att göra så jag glömmer bort att städa.
Ska även äta frukost.

Här kommer ett hett låttips: The Red Jumpsuit Apparatus - False Pretense 


Förresten så har jag fått träningsvärk av Laserdome. Tecken på att jag måste börja träna?

Gårdagen

Laserdome igår var riktigt roligt. Första rundan vann mitt lag och jag kom tvåa. Känn er ägda! Andra rundan kom jag femma och vårt lag förlorade. Alla tjejerna var i samma lag och vi fick sällskap av cirka fem killar. I andra laget var det cirka sex pers 20+ och några killar i vår ålder. 20+ sällskapet var riktigt dåliga förlorare. Helt sjukt. Men det gjorde att man ville skjuta dom ännu mer. Efter att vi spelat klart spelade vi airhockey jag vann två och förlorade en. Sen gick jag och Anna och väntade på bussen. Där sjöng vi på Telletubbies och hoppade runt lite.

När jag kom hem åt jag mat och sedan åt jag Ben&Jerry's. Cajsa tyckte inte att det var gott. Fy skäms. Kollade på American Pie och gick och lade mig runt elva.

Klockan halv sju i morse åkte Cajsa till sälen. Där ska hon vara en vecka och jag måste motvilligt erkänna att jag kommer sakna henne.

Bubblor

Direkt när jag kom hem tog jag ett varmt bad. Verkligen skönt. Sedan var det tänkt att jag skulle städa mitt rum, men det var så tråkigt så jag lyssnade på musik och dansade istället. Om en timme ska jag ta bussen ner i stan med Anna och Louise för att sedan möta dom andra. Jag vet inte när jag ska hinna äta. Klockan sju ska vi spela första gången, var beredda på att få stryk av Jossmeister. ;)

Ska kila och fixa mig nu. Ha det bäst! <3 


Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag och det var minst sagt jobbigt att gå upp i morse när jag visste att det var sista morgonen innan lovet. Hoppas att ni hade en bra alla hjärtans dag igår. Det hade iaf jag. Middagen igår bestod av allas favoriträtter (nej, inte mixat). Cajsa åt tacos, jag åt revben och mamma och pappa åt något gourmet aktigt. Till efterrätt åt vi bland annat cheesecake och chokladmousse. Idag har jag haft matte och för första gången på länge jobbade jag. I know mucho chockerande. Att mer än hälften var fel är en annan femma.

Idag ska pappa på herrmiddag och då var det tänkt att jag, mamma och cajsa skulle ha lite mys. Men det har blivit lite ändrade planer för min del. Jag och några klasskompisar ska till Laserdome, se det som en invigning av sportlovet (det är förmodligen den enda fysiska ansträngningen jag kommer göra på hela lovet). 

Snart är det lunch och då ska jag gå och köpa Ben&Jerry's glass till mamma och Cajsa. Självklart ska jag även köpa en till mig själv.  

CNN: Ny massaker i USA. På ett universitet i Chicago gick en svartklädd man in och sköt 21 personer, fem dog.
Det är inte precis första gången detta har hänt och jag tror inte att det är sista heller. Det har varit hela ELVA liknande fall sedan 2002. Striktare regler angående vapen kanske behövs?

Nu ska jag äta potatisfrestelse med ost. Hörs senare! :]


MIKA

Förra året köpte jag en skiva till min syrra. Mika - Life in cartoon motion. Det är lätt det bästa skivköpet jag har gjort bortsett från mina Tokio Hotel skivor. Alla låtarna där är så. Wow. Det finns både glada låtar och även djupa.
Min absoluta favoritlåt är Happy Ending. Ni måste höra den!


Nu ska jag gå ner och göra en Alla <3 dag middag med mamma. Lite sådär suprise för pappa.
Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

i'm alive

JAG LEVER! Nu i alla fall, en av tjejerna som dog dog efter tre timmar. Okej.
Hur gick det då?
Jo, jag frågade henne om det var sant att folk hade dött och då sa hon att det var sant men att det inte var säkert att det var pga vaccinationen. Cajsa fick ta först och för henne gick det jättebra. Sedan var det min tur, herregud vad jag var nervös. Jag hörde hur hon tog ur sprutan ur paketet och hur hon kom närmare. Sen när hon tog pappersbiten på min arm för att rengöra drog jag undan min arm. Så tvingade mamma mig att slappna av och sen tog jag sprutan. Det stack till och det gör det fortfarande. Jag började gråta när jag hade tagit sprutan. Kalla mig mes men jag var faktiskt rädd. För att dämpa rädslan kollar jag nu på Björn Gustafsson. Han är min gud!


Ska städa nu men vi hörs! <3

om 45 minuter väntar döden

Jag har panik. Om exakt 45 minuter ska jag ta spruta.
Jag kommer dö. DÖ DÖ DÖ!

Herregud.
Rädda mig?

Glad alla <3 dag

Godmorgon.

Har precis haft labb och nu har jag ingenting att göra fram tills klockan elva då jag har NO. Jippie.
Idag är det som ni säkert vet alla hjärtans dag. Hur ska jag fira detta då? Jo, jag ska ta spruta. Vaccination mot livmoderhalscancer. Jag har ärligt talat panik. För det första: en spruta = en nål. Jag är riktigt rädd för sprutor. För det andra: Alla som har gjort den säger att det gör ont. För det tredje: Det finns en liten chans att man kan dö. Den är väldigt liten men den finns. Jag har FOBI för döden.

Men för att vara snäll mot alla er turturduvor som ska gulligulla hela dagen kommer här några låttips.

Fix You - Coldplay
Awake - Secondhand Serenade
With You - Chris Brown
With Me - Sum 41
Hanging By A Moment - Lifehouse
Heilig/Sacred - Tokio Hotel
Everything - Lifehouse
You And Me - Lifehouse
It's not over - Secondhand Serenade

Nu ska jag ha NO och prata om Periodiska Systemet. Ha det bäst!


Ta ut piercing?

Direkt när jag kom hem från skolan duschade jag, kände mig riktigt äcklig av någon anledning. Sedan skulle Bella ringa mig men det tog lite tid så jag klassade ut pappa på tv-spel så länge. Mamma påminde mig om att jag lovat att ta ut min piercing efter en Tokio Hotel konsert. Jag påpekade att det endast var om jag skulle till Tyskland och att löftet därför inte gäller längre. Hon gav sig dock inte men när jag började ignorera henne och tog ut min aggressivitet på bilen som jag körde i tv-spelet (jag körde ner för stup ett antal gånger) så gav hon upp. JAG FÅR BEHÅLLA DEN! Lite dåligt samvete dock, men det går över. :)

IDAG är det äntligen Grey's anatomy. Welcome back.

Såg ni förresten sydnytt igår? Min mammas skola var med - näst sämsta i sverige. Rhm, ja. Jag tycker dock inte att man kan jämföra deras avgångsbetyg med en skola som har dubbelt så många elever. Det är inte riktigt rättvist.

Endast 50 dagar kvar tills jag ser tokio hotel. :)

Hörs imorron. <3


8 april

Hejsan hoppsan.

Nu har jag ätit lunch och köpt tidning till Bella. Köpte Bravo Poster, hoppas att det är rätt tidning. På söndag ska jag, Bella, Paulina och Paulinas kompis gå på bio och se den nya filmen Cloverfield. Har kollat tider idag och det går en visning 18.45 och en 21.00. Ska snacka med dom sen när jag kommer hem och sen ska jag boka biljetter. Kul kul! Har varit lite busig och varit inne på THF från skolan och läste då om en ny konsert i danmark den 8 april. Funderar starkt på att övertala mamma om att jag och Cajsa ska få åka dit. Har tänkt lite på det och kommit på att vi kan åka dit direkt efter skolan och på så sätt inte missa någonting i skolan. Om vi har sittplats har vi dessutom våra platser och ingen kan ta dom. PERFEKT! Biljetterna släpps imorron klockan tio, vore inte det den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten? It sure would. Ska prata med mamma om det när jag kommer hem. Hoppas hoppas hoppas! Kom nyss på att det är mammas födelsedag. Ajdå.

Nu sitter jag och försöker skriva en novell till svenskan. Det går riktigt dåligt. Det känns som att jag har skrivit allting innan. Jag vill ha någonting orginellt. Men det är ganska svårt när man inte har några som helst orginella tankar i sin lilla hjärna.

Nu ska jag anstränga mig till max, adjö!

Gecko

Hejsan hoppsan och godmorgon! :)

 Det var inte Greys Anatomy igår, det var ju tisdag. Jag tror att jag levde i min egna lilla värld igår och inbillade mig att det var onsdag. Längtar så fruktansvärt mycket till lovet just nu att jag knappt orkar gå upp på morgonen.
Jaha, vad gjorde jag igår istället då? Jo, jag pratade med Bella i telefon i cirka två timmar tror jag och kollade på Armageddon. Somnade dock när det var en timme kvar så jag missade slutet. Har sett filmen många gånger tidigare så jag vet ju vad jag gick miste om.

Imorse försov jag mig och vaknade 40 minuter innan skolan börjar. Jag hann konstigt nog i tid vilket jag inte ens gör när jag går upp i tid. Konstigt. Hittade även min ledighetsansökan, ej påskriven. På lappen satt det en post-it lapp där det stod "Skriver på när du har en plan över veckan". Hur ska jag kunna skriva en plan över en vecka där jag ska köa? Får väl göra ett försök när jag kommer hem.
Har inte haft några lektioner idag men har börjat skriva på min novell i svenska. Har snart musik och vi ska skriva en egen låt. Önska mig lycka till?

På lunchen ska jag ner till pressbyrån och köpa en tidning till Bella och sen ska jag till piercingaffären gecko och köpa en ny piercing till min tunga.

Måste gå, hörs!


P-piller?

Nu är mamma hemma.
Hon har övertalat mig så jag ska ta sprutan. Jag kommer verkligen att dö.
Herregud, hon är och hämtar sprutorna nu. Andas. Andas. JUST DET! Hon hade pratat med gynekologens assistent eller någonting idag och hon sade att det var troligast att jag skulle få p-piller. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. men om det hjälper så är det helt klart värt ett försök. Mamma sa även att han INTE ska kolla där nere, vilket jag redan visste men det var skönt att få det klart. Hon sa även att han ska göra ultraljud.
HAHA! Jag kommer känna mig gravid. Iaf, så ska han göra ultraljud för att kolla mina äggstockar. Ojoj, får väl se det som en ny erfarenhet?
Efter ultraljudet och allt annat ska jag och mamma åka till köpenhamn för att shoppa!  Det ska bli megaroligt, har redan kollat in kollektionen på NewYorker som är min favoritaffär och där finns en hel del godbitar.
image24
Ni har väl inte missat Gossip Girl? En serie som går på femman klockan åtta. Tätt därefter börjar Grey's Anatomy som äntligen är tillbaka. Tv:n here I come!

Hårförlängning?

image20
Nu är jag hemma från skolan igen!
Har endast haft två lektioner idag, riktigt skönt.
Ringde till mamma från skolan i ren panik över sprutan. Hon skrattade bort det men när hon insåg att jag var allvarlig sa hon att vi skulle prata när hon kom hem. Idag har jag lyckats trycka ner två knäckebröd, lite ris och några köttbitar. En klar förbättring! Mamma har bokat tid hos en gynekolog och vi ska dit torsdagen den 21 februari. Nej han ska inte kika "down there" jag ska bara prata med honom om vilket helvete jag har när jag har mens och förhoppningsvis vet han något sätt att slippa det. 
Har pratat med Emilia, min bästa kompis, om hårförlängning idag. Hon tycker att jag ska göra det men själv är jag väldigt tveksam. Aja, vi får väl se hur det blir med det.
Märkte nyss att min favorit ,
Bill Kaulitz ,har skaffat blogg! Han ska skriva lite om turnén och sånt. Ska lätt följa den! :)

Have to go now!

19 döda?

Hej igen!
Sitter just nu i skolan och ska alldeles strax ha engelska. Jag pratade med mina kompisar ang. vaccinationen mot livmoderhalscancer och då fick jag reda på att personer har dött efter att ha fått sprutan. Jag känner mig inte längre så lockad av att vaccinera mig. Jag antar att jag får prata med mamma när jag kommer hem.
Har fyllt i ledighetsansökan idag till april då jag ska på konsert så nu ska bara mamma och pappa skriva på sen kan jag ge den till min mentor. Känns bra!

Måste gå.

H&M och Anna Pihl

Hejsan hoppsan! :)

Idag har jag fått reda på att jag ska ta spruta mot livmoderscancer på torsdag. Kommer jag klara det?
Nej, med tanke på att jag är rädd för sprutor så känns det inte så bra. Men vad gör man inte för att slippa cancer?
Min mamma ska ringa sin gynekolog imorron och prata om hur jag ska kunna undvika den extrema smärtan jag har varje gång jag får mens. Helt sjukt, idag har jag bara ätit en halv skål med flingor och tre klunkar nyponsoppa.
Aja that's life. Någonting som botade smärtan lite var att jag och mamma beställde kläder från H&M. 

                 
Svart/röd topp med öppen rygg: 98 kronor
Svart cardigan lång modell: 298 kronor
Svarta leggings: 98 kronor
Vita leggings: 98 kronor.

Nu måste jag kila ner, ska kolla på Anna Pihl. Ni har väl inte missat att det har börjat igen?
Har ni inte kollat på det rekommenderar jag er till att kolla på det nu, verkligen en bra serie!


 

dumma jag

Har inte skrivit på hur länge som helst.
Hemskt ledsen.
Vad har hänt under månaderna som har gått då?
Jo, i december var jag som bekant i thailand. Så otroligt skönt med värme mitt i vintern!
I Januari så hände det inte så mycket. Vad jag kommer ihåg iaf, just därför jag borde skriva
i bloggen oftare. Jag glömmer bara allting annars.
Sen var det ju det här med Tokio Hotel. Det var meningen att jag skulle åka till Tyskland i mars
och se dom. Men så blir det inte. Dagen innan jag åkte till Thailand fick jag reda på att dom
kommer hit i april. Samma dag som jag åkte till Thailand skickade Amanda sms till mig där hon
skrev att biljetterna skulle släppas dagen därpå. Jag bad henne köpa biljett till mig och det gjorde hon.
Så nu blir det inte Tyskland utan det blir Stockholm. Och gissa om vi ska köa! Ojojoj. Konserten är på
torsdagen men vi ska börja köa redan på måndagen för att komma så långt fram som möjligt.
Så mysigt det ska bli. Längtar verkligen nu! :)
Det var väl allt för mig och jag looooovar att jag ska skriva oftare.
Här kommer några bilder från Thailand, enjoy. :)