All I hear is ay ya ya

image108
Uh, jag skulle ge allt för den kvinnans hår. Herregud, hon är, har alltid varit och kommer alltid vara min hårgudinna.

Dagen i skolan var.. seg. Fick reda på att vår skola ligger över medel (vittra style). Om vår skola är ÖVER medel vill jag inte se de som är UNDER medel. Vår skola är verkligen inte så bra som lärarna framställer den som. Ew ew.

Har solat idag igen och pluggat musik, har nämligen prov imorron på klassisk musik. Känner mig inte särskilt peppad men tanken på att det är sista skoldagen innan ett sex dagars lov gör det lättare.


Nu ropar mamma att det är mat. Maaaaaaaaaaat. Vi hörs! <3

Who are you to tell me if it's black or white?


En låt som aldrig dör.


Nu har jag skrivit lite på min NO. Måste plugga inför musikprovet hela dagen imorron, men det klarar jag nog av. Ingen har väl undgått att det är SKÅNEDERBY idag, särskilt svårt om man bor mitt i smeten. Aldrig innan har bilar hittat till min gata för att parkera men idag gjorde dem det. Lite läskigt eftersom att gatan jag bor på är lite.. gömd. Jag har aldrig sett charmen med fotbollsmatcher, att spela har varit kul men inte att kolla. Jag antar att deras kärlek till fotbollen är som min kärlek till musiken. ;)

Nu måste jag verkligen hitta mina tights som har försvunnit - igen. Var så varmt idag att jag höll på att dö i mina jeans så imorron blir det andra bullar.

OCH SEN ÄR DET PRISON BREAK! Du kan vänta dig många sms DL! Wiho. Vi hörs people! <3

The breathing gets harder, even I know that.

Hejhupp bloggen.


Uhm .. grät mig till sömns igår. Cirka två timmar tog det innan jag lugnade ner mig och kunde sova. Det var jobbigt i skolan idag, kunde inte knuffa undan tankarna på Gerd men tjejerna gjorde det lite lättare att tänka på annat iaf.

Har solat lite nu på eftermiddagen och försökt plugga, går inget vidare men får väl försöka snart igen.

.. han sjunger så fint. mwih!

Jag är ingen mästerkock

Jag kan inte laga mat! Så varför lämnar min mamma mig hemma och säger att jag ska laga mat? Tro mig, jag försökte. Men som vanligt så gick det åt skogen. Jag brände alla qournbitarna och potatisen föll nästan ihop så torr den var. Jag brände mig dessutom när jag försökte rädda maten. Antagligen överreagerar jag som vanligt eftersom att det inte syns någonting på tummen, men det gör faktiskt jätteont. Ringde mamma och berättade om mat-katastrofen så hon ska köpa macdonalds till mig. Mohhaaha.


I går kom Bella hit och vi slappade mest, ni vet åt glass och annat mysigt. På kvällen kom Anna hit och kollade på film med oss. The Hitcher. Jag ska aldrig aldrig aldrig skjutsa en liftare. NEVER!

Var hos Gerd idag igen och hon var jättepigg. Emellanåt pratar hon som att hon kommer klara det, och det är jobbigt att lyssna på eftersom att alla vet att det inte kommer bli så.

Nu ska jag kolla på life of ryan. Imorron är det skola och då får jag träffa tjejerna igen, blir lättare att knuffa undan tankarna på Gerd då.

Vi höres.

Det är inte över förrän det är över.

Jag kan just nu inte skriva något längre meddelande om min dag. Har nämligen hälsat på Gerd nu på eftermiddagen och hon mådde väl minst sagt dåligt. Ingen vet hur lång tid hon har kvar, men det är nog inte länge.


.. jag vill bara ha henne kvar.

Jag vill umgås med mina tjejer, de får mig alltid att skratta. Ni vet vilka ni är.
Imorron kommer Bellie äntligen hit, tack gode gud för det. <3


Släta bullar is the shiet

Sitter just nu och äter släta bullar och dricker mjölk till, drar fram hemska minnen från när jag piercade min tunga. På tal om min piercing så tappade jag den nu. hahaha, jag måste verkligen att lära mig att spänna kulan ordentligt. Fy vad konstigt det känns.

Uh, idagens fyller EMILIA SEXTON!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Vi överraskade henne med rosor och en muffin, en liten idiot försökte att förstöra stämningen men ingenting drar ner oss, ellerhur tjejer? Hade även nationella prov i matte idag och det kändes faktiskt bra, visst jag klarade inte särskilt många uppgifter men gränsen för G är ganska låg. hahahaha. SEDAN mina damer och herrar blev det lite drama på vår skola. Ojojoj. Två biatches släppte plötsligt en bomb (som de antagligen burit på väldigt länge). Någonting som är intressant är att senast igår hatade de varandra? Och idag gaddade de ihop sig mot mig och mina kompisar. Patetiskt.

Drog ner på stan efter skolan med Anna och Emilia och firade Emilia med fika på Ebbas fik. Mysigt mysigt. :)


Nu måste jag verkligen sätta i min piercing, känner mig naaaken. ;o

Vi hörs vi hörs!

puuuh

image107
Dagens klädsel(ursäkta sättet jag står på men jag är för lat för att ta en ny bild):
Tröja: Gina Tricot
Jeans: JC

Jag har inte duschat än.. men det kommer. Uh. Min ipod är borta. Nu orkar jag inte skriva mer. Måste... sova.


Edit: Hittade min ipod när jag vände mig om.

Påsar under ögonen som hänger ner till fötterna

Jag vill sova. Slänga mig ner i min sköna säng och sova. MEN NEJ! Jag måste plugga. .. jag vill sova.. men måste.. plugga. Uh. Imorron är det nationella prov - i MATTE. Matematik. Jag är inte nervös. För att vara ärlig - jag är inte nervös. Det skrämmer mig lite. Vet ni vad som också händer imorron? MIN BÄÄÄSTIS FYLLER ÅR! Hon gör mig sällskap i sextonåringarnas värld. Höhö, ingen större skillnad. Såå ska inte berätta för mycket för jag och tjejerna har lite hemlisar och ja. Men jag och Emilia ska iaf ner till stan och ta en fika efter skolan.

Har två filmer på min mobil från dagen, funderar på att dela med mig av dem. Eftersom att bara tre pers läser min blogg (HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA) så drabbar det ju inte precis Daddel om de hamnar här.

Nu ska jag ut i solen och vila sen ska jag duscha. Vi hörs om jag inte somnar. <3

Med rumpan bar

image104
Gårdagens klädsel:
Grå cardigan: H&M (herravdelning)
T-shirt: Gina Tricot
Hängslen: Använde när jag var mini så jag kommer inte riktigt ihåg ;]
Höga shorts: Gina Tricot
Strumpbyxor: ?

image105
Dagens klädsel:
Svart linne (under): H&M
Grått linne: Vero Moda (Det ska egentligen inte vara så stort men jag köpte XL, höhö. Linnet är även från deras organiska kollektion)
Shorts: Samma som igår
Mönstrade strumpbyxor: Lindex kanske?



Abbooo, helvete vad jag är trött just nu. Har suttit i ungefär en timme och hjälpt pappa med diverse saker på internet. Uuuh.

Det är lite jobbigt nu när det är så fint väder ute. Särskilt när man sitter inlåst på skolan och bara vill ut och göra ingenting. Vilket vi kind of gjorde idag. Hahaha, vi hade varit duktiga och pluggat så vi tog en vända ner till stan. Vilket var smart för där delade Kullaflyg ut godis, läsk och glass. Mycket snällt av dem och mycket mysigt hade vi sen! Hade spanska idag.. och jag tror faktiskt att tjejernas IQ har sjunkt ännu mer. Trodde inte det var möjligt men det var det visst. När jag kom hem la jag mig ute på vårt lilla däck och njöt av solen (försökte få färg.. igen) och sedan pluggade jag.

Men nu måste jag kila ner, för nuu börjar CHRISTINE!

The soundtrack of my life would be...

...Smells Like Teen Spirit framförd av Nirvana. Låten är en klassiker och den är så sjukt härlig! Tänk vad coolt om jag bara öppnade dörren till klassrummet och den låten började spelas. Vad paffa alla hade blivit!

Jag satt nog ute i en timme innan och mös till musik och smsade lite med Paola. Det var mycket mysigt. Sedan gick jag in för att skriva klart min NO, men det gick inte så jag gjorde min syster sällskap i soffana istället. Nu sitter jag här igen och skriver på min NO och det funkar faktiskt. Jag kommer klara det! EHhehe, jag sitter även och lyssnar på musik från en film som kommer ut i sommar. Den heter Camp Rock och kommer vara ungefär som... high school musical. Så se upp allihopa, jag kommer bli en HSM fjortis fast i CR form. Höhö. Varför ska jag då se filmen? Jooo, det är såhär enkelt:
image103
JOOOOOOOOOOOOOOONAAAAS BROOOOOOOOOOOOOOOOOTHEEEEEEEEEEEEERS!

OHYES BABY!


Nej, nu måste jag ta mig i kragen och sluta lyssna på intervjuer.

WE ROCK, WE ROCK, WE ROCK ON. CAMP ROCK!


The past is behind us

Simningen var inte så plågsam som jag föreställde mig den. Råkade dock simma in en vägg när vi hade tävlingen men jag klarade mig fint ändå. Haha. Sedan hade vi matte och jag insåg att chansen att jag klarar att få G på nationella prov faktiskt finns. Jag kommer inte att få IG, för jag ska klara det förbannade provet. Hade svenska sen då vi gjorde ett gammal NP (muntligt) så klart så tröttnade vi och började prata om annat. När svenskan var slut gick vi ut på skolgården och njöt av solen, tills Jessica hittade en boll och vi kastade gris. En våldsam version.

När jag kom hem åt jag först lite och sedan började jag pilla lite på en ny design till bloggen. Har en bra bild av hur den ska vara så den kanske kommer upp.. om en vecka. Hahaha.

Nuuu ska jag blanda mig lite saft och sedan ska jag gå ut och njuta i solen (försöka få liiite färg).

In the best way that I can

Hejsan och godnatt.

Jag och Anna tog en liten runda till kiosken när hon kom hit och jag köpte Lakrits Pucken. sjuuuukt god. ÄT DEN! Självklart blev det ju kyligt då så vi drog hem till mig ganska snabbt igen. Tittade lite på Tokio Hotel Live dvd och sedan skulle Anna på dans. Så var MCR på MTV live så där satt jag och var lite nostalgisk ett tag. Idag är det parlamentet och Björnis är ÄNTLIGEN med igen. Förlåt Anna, men jag har saknat honom. Sedan är det första Bourne filmen, den varar till halv tolv (mycket sent för mig) men jag ska försöka hålla ut - den är ju riktigt bra.

Imorgon är det simning med skolan vilket jag inte alls ser framemot.
1. Inomhusbassänger är ÄCKLIGA
2. Killarna i min klass är äckliga
3. Tjejerna i min klass är äckliga och tror att alla är miss universum när de i själva verket ser ut som Baloo i för liten bikini.


Uh. Rädda mig?

Check Yes Juliet


You camouflage the way you feel

HOLA AMIGOS!

Kvällen hos Emilia var mycket rolig. Emilia lagade god god mat, vi var ute på promenad med Nala (emilias översöta hund) och sedan gick vi till konsum och köpte glass och choklad för 97 kronor. Höhö, åt vi upp det? Nej. Men det var gott ändå. Vi kollade på film också Helens små underverk, den var braaa.

När jag skulle cykla hem kom min paranoida sida fram men jag bestämde mig för att cykla hem. Jag klarade det! Kan bero på att Emilia pratade med mig i telefon hela tiden. Hahah, hade aldrig klarat det annars.

Nej, nu måste jag verkligen fixa till mig och dammsuga mitt rum. Ska nämligen träffa Anna snart. Vi hörs senare! :)

More and more

image101

Vi kan väl börja med gårdagens klädsel. Det ser ut som att jag ska bajsa på första bilden men ni kan inte förneka att ni gillar det.
Randig tröja: H&M
Väst: Pappas (den kommer ursprungligen från Kappahl)
Jeansshorts: Thailand
Strumpbyxor: ?

Dagen blidde inte som det var tänkt. Det blir ingen Bellie. Hennes häst är sjuk så hon var tvungen att stanna där nere i Höllviken så vi får ju helt enkelt flytta fram det en vecka eller två. Flirtade med mig mamma ner på stan och köpte höga shorts, t-shirt och linne. Mwih, ni får säkert se bilder på måndag eftersom jag inte kommer kunna låta bli att använda det. Heheh. Ska till Emilia snart, ska passa henne. Eller, det blir nog egentligen tvärt om eftersom att hon ska laga mat. Chansen att jag får laga mat är väl ganska liten med tanke på hur resultatet brukar bli. Vi ska äta lite, titta på TRL för att se JBs placering och sedan ska vi kanske se film. Sedan blir det hemgång och sängdags för Josefine.

Nej, nu måste jag ta min cykel och dra till Emilia. Vi höres och synes! :)

Goodnight

Hejsan mina turturduvor.

Blir ingen dagens outfit idag. Har bilderna på mobilen så ni får dem imorron instead. Uhm, har inte gjort någonting vettigt nu sedan klockan åtta men nu håller jag på att dö. Vi hörs imorron!


Living the dreaaaaaaaam

Hejsan hoppsan!

Har nyss kommit hem från skolan och har grymt ont i mina fötter. Antar att jag får skylla mig själv eftersom att jag spelade brännboll i klackar, höhö. Inte det smartaste men har man vinnarskalle så har man. Okej, så idag är det äntligen fredag vilket dels betyder att jag kan sova länge men också att Bellieboooh (Bella) kommer hit. Uh, känns som en evighet sedan jag träffade henne sist. Det blev förresten ingen joggingrunda imorse, jag var så fruktansvärt trött och jag väljer hellre värme i sängen än kyla plus motion.
Läste nyss på min
favoritblogg att hon inte kommer vara så aktiv i helgen. Buhu, kan man sakna en blogg? I så fall gör jag det.


Nu måste jag kila och städa mitt rum, det är verkligen ett bombnedslag där nere. Dagens outfit får ni idag igen (försöker göra det till en vana) så vi hööörs!

Något nytt..

199050-98

Linne - H&M
Jeans - Gina Tricot
Jacka(?) - Stadium


Ja, vi får väl göra ett försök med hela den här "outfit-grejen" och ser hur det går.
1. Jag vill be om ursäkt över hur jag står, att posera för att visa kläder är inget jag brukar ;)
2. Kvaliten är verkligen usel: mobilkameran och datorn i helhet förstörde.
3. Vad tycker ni om den fina lila färgen i rummet bakom? Den valde jag i femman. (Rummet har nu blivit datarum och jag har flyttat ner i källaren.)

Imorgon ska Louise och Anna ut och springa innan skolan. Ärligt talat så känner jag mig lite frestad till att också ta en liten runda. Att börja med ett varv runt kvarteret kanske inte vore en dålig idé? Vi får väl se om jag orkar gå upp så tidigt imorgon så att jag orkar springa. Nu måste jag laga mat till mig och Cajsa eftersom att mamma är på tjejmiddag. Vi satsar på falukorv och snabbmakaroner. Wish me luck!

Titta inte på sprutan, titta inte på sprutan.

Jag överlevde sprutan!
Men jag överlevde inte dagen utan musik..

När klockan var kvart i elva hade vi suttit sedan klockan nio och längtat ihjäl oss efter vår kära musik så vi beslutade oss för att ge upp samtidigt. Det i särklass bästa beslutet jag har tagit idag, haha. På lunchen kilade jag, Anna och Louise ner till Macedonkan (sällan?) och njöt av lite mat. Efter det så hade vi lite spanska och då slängde en blåst person ifrån sig den sämsta kommentaren någonsin. Ni vet uttrycket "nu föll polletten ner"? Hon gjorde en egen version på det uttrycket nämligen: "Nu fall någonting, nu fall någonting." ... SLUTA! Använd inte uttryck som du inte vet hur dem är. Åh, gud. Och en annan tjej insåg idag att Nobelpriset är uppkallat efter Alfred Nobel. Låt mig byta skola, snälla? Eller, ge dem liiite IQ?

Sedan var det dags för den fruktade sprutan och som ni säkert räknat ut överlevde jag. Jag måste även tillägga att jag inte började gråta. *chockad*

Nu sitter jag här och tittar på lite youtubeklipp som vanligt och är fett med pepp.


Pain is the only thing that's real?

Hej min lilla skara! :)

Imorgon så är det såhär att jag och mina små kompisar har slått vad. Vi ska inte lyssna på musik från och med klockan halv nio på morgonen till klockan tre på eftermiddagen. Om man inte klarar av det måste man betala tio kronor till alla andra. Jag vet inte riktigt om jag kommer att klara det, jag är en riktig musik narkoman och jag håller seriöst på att dö om jag inte får min musik. Det blir ju extra jobbigt när det i vadet ingår att man MÅSTE ha med sig ipoden, ha den i fickan och ha lurarna runt halsen. Lagom frestande?

Imorgon ska jag även... uuuuh vill inte. Imorgon ska jag .. ta spruta.

Åh, jag kommer att dö. Jag vet, jag sa det förra gången också.. men jag lovar, denna gången kommer jag att dö.
Alltså, jag börjar nästan gråta när jag tänker på det?
JAG HATAR SPRUTOR!

Nu måste jag verkligen gå och äta något innan min mage gör uppror. Vi hörs! <3

P.s Imorgon har jag även tänkt införa "dagens outfit". Anledningen till det är att min klädstil skiftar ofta och att det vore kul för mig att kunna gå tillbaka och kolla vad jag hade för kläder. Jag är inget modeoffer, vilket ni säkert kommer att märka. Men jag gör det inte för er skull, jag gör det för min. D.s

Nationella prov och franska kattungar

huup, har nyss (en timme sen) kommit hem från skolan. Jag är så trött, låt mig sova? Har haft Nationella prov i engelska idag. Efter det gjorde jag väl inte så mycket, retade Louise lite och sånt mysigt ni vet. Jag har fått ett nytt smeknamn förresten, FP. Ni får dock inte veta vad det står för.. vill inte skämma ut DL på det viset. HAHAH.

Lilla Louise, när ska du växa upp?  Va? VAaAA?A?A?A?A?


Förlåt,. okej. Nu ska jag göra matte.


HEHE, idag har jag tagit jättemånga egobilder. Så jag kanske trakasserar er sen . :* Puss på det.

The small is to small and the large is to large

HEEEEEEEEEJSAN!
(josefine goes blondinbella)

Nejmen. Imorgon är det nationella prov och ett tips: Ta inte med coca cola. Jag gjorde nämligen det och blev liite speedad så ta med vatten ppl!


Idag är det Christine och jag har väl ingenting mer att säga än.. ciao och byebye!

haha, en hemmagjord version av sos: SOS joe jonas is the best

Don't forget to take a breath

We've all been down that road before
Searching for that something more
World's are spinning round
There's no time for slowing down
So wont you take a breath
Just take a breath
People change and promises are broken
Clouds can move and skies will be wide open
So don't forget to take a breath



AH! Alltså, jag är liite toppad just nu. Men bara lite. Anledningen till varför jag är sådär superglad och knappt kan sitta still är att min syrra nyss kom hem med min svenska som min lärare har rättat. Eller rättat och rättat, det fanns ingenting att rätta! FATTAR NI HUR STOOOOOORT DETTA ÄR?! Hon har alltid sågat mig och nu var det inte en enda krumelur i kanten. HOOHHOOHOO! Wiiho. Helt, konstigt . AH! Okej, i slutet skrev hon att jag hade missat det viktigaste för att få målet grönt men hon skrev också att hon var nära att börja gråta även om elever var runt henne och att hon inte brukar bli så pass berörd av det hon läser. FATTAR NI GREJEN?! Hon tyckte om det. Åh, nu ska jag nog smälta detta. Höhö.

Idag har jag lagat mat. Köttfärssås. Tror att jag råkade krydda lite för mycket för den blev så sjuukt stark. Men eftersom att jag är supermannen undercover så klarade jag av det galant. Jag har även spelat puppy, gjort jättemånga test, lyssnat på megabra musik och såklart kollat på youtube klipp!


Nu ska jag räkna matte. VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS! <3

I've been losing my mind

Jag är så fruktansvärt trött och jag mår så dåligt. Vaknade halv sex av att jag svettades som en gris och mådde riktigt illa. Somnade om ett litet tag men vaknade av samma orsaker igen. Sprang ut på toa och stannade där i cirka tio minuter. Jag försökte lura mig själv mentalt och upprepade meningen "du behöver inte kräka, du behöver inte kräka". Det funkade! Kan ju ha berott på någonting annat men jag vill gärna ta åt mig äran. =) Gick upp till mamma som satt vaken i köket och jobbade lite och tog sedan min tidning och läste lite om JB. Mamma åkte till jobbet och jag sprang återigen till toaletten. Tyvärr så funkade inte mitt trick och det kom lite oönskade vätskor. Euw. Sedan sov jag i en halvtimme och nu sitter jag här med en kurrande mage och försöker plugga.


Men vet ni, JAG KOM IN PÅ FILBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORNA! Wiho. I och för sig är det bara preliminärt men personen som hade lägst poäng hade 135 och jag har 250 så jag sitter nog ganska säkert. It feels sooooo good. SO FREAKING AWESOME!

Mhm, nu måste jag nog försöka få mig lite frukost. Iaf, ett glas vatten till.

Allting som blir gammalt rostar inte

Har precis tagit ett långt bad och efter det tvingade mamma och pappa mig att bära på någon stor rostig sak. Jag höll allvarligt talat på att knäcka min rygg. Den var så otroligt tung och efter det tunga idrottspasset så mådde inte min rygg så bra. Iaf. Idag har jag snackat med min gamla klasskompis PV, satan vad jag saknar den människan. Helt sjukt. Skolan är inte densamma utan honom. Så vad pratade vi om? Jo, vi pratade skvaaaller! Hähä (6) Smaskigt värre.

Jag och PV skolavslutningen nollsju. (vi kan väl låtsas som att jag inte sitter där?)
199050-95

Om två minuter så är klockan nio. Jag ska, som många andra, tända ett ljus för Engla då. Gör du det också.

Chokladbollar och nästintill hemmagjord saft

Okej, då är första skoldagen för denna veckan avklarad. Emilia och Louise höll i idrottslektionen direkt på morgonen och jag måste motvilligt erkänna att deras idrottslektion var mycket bättre än de vi brukar ha. Tyvärr har jag så dålig kondis att jag inte orkade med så mycket, men det funkade ändå. Sedan hade vi matte och hade genomgång på Pythagoras Sats (ja, jag kollade nyss upp på google hur det stavades) och jag fattade (!), sedan var det lunch och sen var det svenska där vi bara diskuterade. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och försöker att bli klart med mitt förbannade projekt. Så segt, så segt.

Nu är det såhär va , att ni måste kolla på detta klippet. Ni ska spola till halva för det i början är totalt ointressant. Men åh, alltså. (videon handlar så klart om JB) Hon får träffa dem (ja, jag är sjukt avundsjuk) och så vägrar hon släppa dem när hon kramar dem. Så söt liten unge! :)



(jag hade nog heller aldrig släppt)

Till DL

image93

Engla

.. jag antar att de flesta av er har följt allting om den tioåriga flickan Engla som försvann för en vecka sedan. Jag tror även att de flesta av er har hört att hon nu har hittats död och att gärningsmannen har erkännt. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga, det finns helt enkelt inte ord nog att beskriva hur arg och ledsen jag är. Hur kan en människa göra någonting sådant? ... mot ett barn? Jag har aldrig och kommer nog aldrig att förstå hur någon kan göra något så fruktansvärt.

You did not leave
You just went to live in eternity

image92


.. vila i frid Engla. Vila i frid.

zZZZzzzzZZZZZzzzZZZZZz

Kanske dags för en liten update?

När Emilia hade gått hem och Cajsa hade gått och lagt sig underhöll jag mig som vanligt med att kolla på roliga youtubeklipp. Alltid lika roligt. Sedan var det dags för sängen och ja, det tog inte många sekunder innan jag somnade. Vaknade runt elva och då bestämde Emilia sig för att jag bara hade en timme på mig att bli klar eftersom att vi skulle ta bussen ut till väla. Otroligt nog så hann jag bli klar och vi hann med bussen! Men som vanligt är bussarna konstiga när man väl kommer till Knutpunkten så vi (emilia) bestämde oss för att gå upp till Emilia och lämna hennes jacka eftersom att hon inte orkade bära den. När vi var på väg hem till henne stötte vi dock på lite problem. Det var nämligen några tyskar som tittade alldeles för mycket och gnäggade. De typ.. gjorde en massa hästljud. Så vi bestämde oss för att gå jättelångsamt så att de skulle hinna upp för trapporna innan oss. Då hör vi tyska röster bakom oss också och inser att de var fler än vad vi trodde. Då bestämmer vi oss för att halvspringa upp för trapporna och vi lyckades ta oss upp för utan bestående men. På väla köpte Emilia en finfin vårjacka och sedan fikade vi lite. Jag har hittat ett linne på Gina Tricot som jag förmodligen köper senare i veckan.

Nu måste jag verkligen kila på toa, men det kanske kommer ett inlägg senare ikväll. Ciao!

image90

Goodbye and goodnight

Hähä, it's sunday everyone!

Nu äre då såhära, vi har gäster. Mamma har satt på Michael Jackson DVDn på högsta volym = Hejdå sömnen. (bara jag som misstolkade det dära grymt mycket?) HAHAH . förlåt. Blir lite konstig när jag har druckit coca cola. Iaf, idagens så kollade jag, miafia och min syster på The Heartbreak Kid. Så grymt irriterande film, seriöst jag klarar inte av sånna filmer. Missförstånd och AAH! Sluta.

Vi kollade på något tvprogram också, har dock glömt vilket..


Nu tycker jag att detta börjar blir liiite förvirrande så jag ska satsa på att sluta skriva så att jag inte blir helt snurrig i bollen själv. Vi hörs senare idag. Det vill säga - när jag har somnat och sedan vaknat igen.

Imorgon blir det lite shopping. För Emilias del, inte min - jag är pank. Men vi hööööööööörs! <3

Dansa naken i en vattenspridare

Tjenare! Slänger in ett litet snabbt inlägg innan några vuxna + bästis kommer hit. Har ingen aning om vad som kommer att hända, antagligen så kommer vi väl kolla på någon film och kränga godis. OM vi har tur kanske emilia får ett litet fjortisutbrott som jag får på film! För det är värt att se, höhö.
Idag krossades min hemlis, men det återuppstod senare i nytt format. Nu hänger det på mamma, och jag hoppas verkligen att det händer!... or I will make it happen.

Bjuder på en liten bild på mig och Nick när vi webbade lite innan idag. Hähä, är han inte fin?
199050-89


Time moves by, ticktack ticktack

Åh, märkte nyss att designen på min kära blogg ser fett konstig ut.

UUUUSCH, aja. Kanske ska berätta om gårkvällen?
Anna kom hit runt åtta tiden och då tittade vi på Talang 2008. Inte mitt favoritprogram precis men vi hade kul ändå. Det blir ju vad man gör det till, ellerhur? När det programmet var slut satte vi på en liveDVD och inte vilken som helst - Michael Jackson. Alltså, man kan inte annat än älska honom. OCH HAN ÄR INTE PEDOFIL!
image87
Ja, sen gick Anna hem runt elva och jag somnade nästan direkt. Vaknade imorse av att mamma spelade musik på högsta volym och hon passade även på att sjunga med lite själv.

Nej, nu ska jag återgå till att kolla på Date movie. Vi hörs senare!

I catch a glimpse of heaven

Godkväll kära vänner, höhö.

Sitter just nu och lyssnar på mysig musik och kommer strax att somna. Kan bero på att jag och
Anna degade framför teven och kollade på Sagan om konungens återkomst, åt kex och drack hallonsoda efter skolan. Väldigt mysigt. Anna gick hem runt sex och då åt jag. Nu kommer snart Anna hit igen och vi ska väl bara ta det lugnt igen. Har en svag känsla av att jag kanske kommer somna, men jag ska hålla mig vaken för hennes skull, hähä. Kan ännu inte säga någonting om min lilla hemlis (som btw inte är min och Annas hemlis längre, utan min och Bellas) men jag kan väl ge er en liten ledtråd (några vet redan) och det är att det handlar om personerna på bilden. Hoppas, hoppas, hoppas att detta går vägen nu. Wioe. Nej, nu ska jag nog sluta skriva. Det vill säga att orden tar slut. HEHE! Vi hörs imorron, eller något i den stilen.

Är inte nick jättesöt på denna bilden? (Han till höger, pusspuss på honom)
image86


Jag vill bara tacka mina underbara kompisar

Ni vet vilka ni är, och ni är guldvärda. <3

Where would we be if we couldn't dream?

Hela året har jag längtat ihjäl mig för en sak - konsert med Tokio Hotel på hovet. Den blev inställd pga Bill blev sjuk. När jag kom över det insåg jag att jag skulle få två konserter eftersom att jag i höstas köpte en biljett till en konsert i tyskland. I förrgår fick jag reda på att det inte blir någon sverigekonsert och att man ska lämna tillbaka sina biljetter. Blev inte jätteledsen eftersom att jag fortfarande hade Dortmund konserten kvar. Igår fick jag reda på att Jonas Brothers kommer till Sverige... när jag är i Thailand. Då hade jag fortfarande Dortmund konserten kvar. Idag fick jag dock reda på att dortmund konserten är flyttad - till dagen innan jag åker till thailand.


Nu när jag läser igenom konserten verkar det så himla.. patetiskt. Egentligen så är det "bara" konserter ju. Men det är konserter som jag har längtat så fruktansvärt mycket till. Med tanke på allting som har hänt.. så var konserterna någonting för mig att se framemot. Jag har liksom föreställt mig att det vore den ultimata lyckan att se dem. Att jag för en gångs skull skulle kunna leva i nuet. Men nu har det bara.. försvunnit. Helt plötsligt är det borta. Jag vet att de kommer ha fler konserter, men det blir inte dem konserterna som jag har biljetter till.

Nu kan inte jag skriva mer. Men det kommer kanske ett inlägg till ikväll.

When it falls apart
And your feeling lost
All your hope is gone
don't forget to hold on

Don't give up, stand till the end

Youtube videos som underhåller en sjukling.

Kineskillar som mimar till BSB -->
här
Jonas Brothers live chat (Joe härmar kineskillarna och mycket mer) --> här
Galen tjej som skriker som en man --> här
Galen tysk kille --> här
Björn Gustafsson --> här, här, här, här, här (och jag behöver väl inte länka fler än så, de flesta har väl redan sett alla, höhö.)
Nick Jonas Show: Anger and Revenge --> här
Jonas Brothers (Joe leker spöke) --> här
Joe Jonas rappar om jackor --> här
Joe Jonas sumo wrestling --> här

Jonas Brothers intervju. Ni måste kolla.


I'm in over my head

Uh, sitter just nu med en vetekudde på magen, en laptop i knäet och tittar på en film om någon häst som heter Flicka. Kanske inte en av de bästa filmerna jag har sett men den är ju bra tidsfördriv iaf. :) Och sen är det en megasnygg kille med också, vilket självklart är ett stort plus. Jag hade nog aldrig klarat av att ha en snygg brossa, fast.. iofs om man har en snygg brossa kanske man inte tycker att han är snygg? Hähä.
Är hemma från skolan idag för er som inte har förstått det än. Har nämligen djävulsk pms och det är nog bäst för alla om jag stannar hemma och isolerar mig från omvärlden ett tag.

Håller på att kolla på lite olika grejer, kan än inte berätta vad eftersom att det inte är bestämt än. Men jag är fett med pepp och hoppas verkligen att det blir som tänkt. Hade varit kul, ellerhur Anna? *hemlis*


Nej, nu måste jag verkligen äta lite frukost. Vi hörs senare. :)


I try to go on like I never knew you

.. ska jag behöva säga till dig att vi inte längre är kompisar eftersom du inte verkar fatta det själv?



Sista inlägget för idag. Ska nämligen kila och laga mat nu. Önska mig lycka till för det lär jag behöva? Jag är verkligen sämst på att laga mat. Tror du mig inte, kolla på bilden. Bränd falafel ftw .
image80

GODNATT!

I try and try but my obsession won't let me leave

Minus: Blondinbella ska vara konferencier för en gala om mobbning. Hon har själv mobbat folk tidigare i sitt liv men ångrar det djupt och tycker därför att det är bra att medverka på galan för att kunna förlåta sig själv och motverka mobbning.

Uhm.. jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Det är aningen skrattretande? Det är ungefär som att George Bush skulle stå och föreläsa om hur dåligt krig är. Gjort är gjort och någonting sådant som mobbning är svårt att förlåta. Hade jag varit en av de stackars människorna som blivit mobbade av henne hade jag sett det som en kränkning att hon hade hållt i en sådan gala, men det är ju bara min åsikt.

Plus: Att drömma. Jag är en riktig drömmare och drömmer om allting mellan himmel och jord. För mig är det en sorts vardagsflykt som ger mig hopp om att jag kanske någon gång ska komma bort från denna hålan. Det jag främst drömmer om är väl.. hum kändisar. "Ojojoj, golddigger" tänker kanske ni. Men nej, ingen golddigger här inte. Det är såhär: när jag ser en snygg kändis börjar jag pussla ihop hans personlighet efter det lilla jag vet. Irl är jag en riktig mes och tar sällan kontakt med killar (kan bero på att de få killar jag faktiskt har haft kontakt med har varit idioter rakt igenom) och att pussla ihop en kille så att han därmed blir perfekt är mycket lättare.

image76

Remember to always think twice.

Dagens rubrik passa in väldigt bra på mig idag. Det är nämligen såhär att jag har sagt väldigt många grejer idag som jag verkligen inte menar. Jag har sagt att jag hatar Tokio Hotel och att alla i bandet är bögar, jag har sagt att jag hatar Jonas Brothers, vilket jag inte heller gör. Varför säger jag saker som jag inte menar då? Jo, ett: jag har djävulsk pms och två: Jonas Brothers kommer till Sverige när jag inte är här och Tokio Hotel kommer inte alls. Lagom moget? Det känns kul när alla ens förväntningar och förhoppningar går i sönder som bomull.
Nog med depp, videon tillägnas till Louise:

Min mamma. doeadoeoeooaoeoeo Min mamma

image75

44 år idag så grattis på henne.

Louise jag vet, jag lovade dig en sak.. men det blir imorron istället.

När drömmar krossas som glas

Jag måste bara berätta om en skitbra plan jag fick nyss.

Idag fyller min mamma år och då tänkte jag utnyttja detta lite genom att ge henne en resa till london. Dock endast flyg, hotell får pappa stå för. Vad är då min baktanke med planen? Jo, jag tänkte ge henne resan från torsdag - söndag denna veckan och på torsdag har nämligen Jonas Brothers en konsert i london. Väldigt passande ellerhur? Jag blev mycket glad och blev väldigt peppad på att genomföra min inte så välgenomtänkta idé. Ska jag åka till london? Nej, jag kom på att konserten jag vill gå på är slutsåld. Höhö.


Får väl hålla tummarna för att dem kommer igen, eller att jag helt enkelt kan få tag på deras skivor?
Nu måste jag verkligen plugga. Cya!

HAPPY B-DAY MUM!

Har nyss varit uppe och sjungt för mamma. Finns väl inte mer att säga att jag älskar henne och att  pappas basröst och dirigerande hand är oslagbara. Har ingen bild på mamma på denna datorn så jag bjuder på en fin liten video. Nej, nu ska jag passa på att ta tillvara på tiden när jag ändå är uppe så tidigt. Vi hörs!

Hold on tight, it's a roller coaster ride we're on.

image73

Jag... dansa?

.. det verkar tyvärr som det.

Idag prövade vi på street med skolan och det gick väl helt okej för min del. Vissa i min klass är dock LITE för engagerade och det är ingen vacker syn när personen i fråga inte har någon som helst taktkänsla och ser ut som en kängru på is. En tjock kängru. Hoppas ni får upp vackra bilder för jag får inte bort synen från min näthinna iaf. Efteråt drabbades Louise och Emilia av någon knepig impuls och har bestämt sig för att börja dansa nästa måndag(!). Bra att dem gör någonting ju. Men de har bestämt sig för att dra med MIG också. "Du måste göra någonting med ditt liv" höhö. Så ja, jag ska visst börja dansa street? Vi får väl se hur det går med det.

Idag har jag varit duktig och faktiskt PLUGGAT! Ojojoj, vilken prestation. Jag har även köpt present till min käre moder som fyller år imorron. Ett par öronhänge och ett halsband. Ska ner en runda till imorron och köpa mat till kvällen, fler presenter och förhoppningsvis en tröja till mig (om den inte är slut).

Nu måste jag plugga lite till! Tjingeling. <3

Life of Ryan

image71

Har försökt att plugga ungefär hela dagen men det har inte gått något vidare. Kollade nyss på ett av dem nya avsnitten av OTH och det var faktiskt bra. Chockerande. Ska kolla på life of ryan nu.


Vi höres imorron , eller något.

Everytime you smile or laugh you glow,

image66


Hejsan hoppsan.

Försöker att plugga lite nu. Skriver om genteknik. Uh. Rädda mig?
Erhm , ja. Nu tog orden slut? Hejdå.

Snabbt meddelande.

Hejsan hoppsan!

Hoppas ni hade en bra fredagskväll igår, det hade verkligen jag. Orkade verkligen inte blogga igår och hade ärligt talat inte mycket tid till det heller. När jag kom hem efter skolan städade jag lite och försökte plugga lite. Sedan var det dags att baka Cheesecake (som jag för övrigt ska baka idag igen) till tjejkvällen (kan man väl kalla det?) hos Anna. Väl hos Anna fick vi någon god kycklingrätt och pasta. Riktigt gott. Sedan var vi lite busiga och ja, jag ska nog utelämna det mesta.

Kom hem runt tre tiden och sov till halv elva tiden. Då tyckte visst min kropp att jag hade sovit klart. Nu sitter jag här i underkläder och en handduk runt huvudet och är sönderstressad. Ska nämligen cykla till Anna snart för att sedan dra ner till stan och fika med Jonna, en gammal klasskompis. Ska bli kul att träffa henne igen.

Ikväll drar jag antagligen till thailand gänget eftersom att min kära syster ska ha kompisar här och fira sin födelsedag och då får inte jag vara hemma. Höhö. Vi hörs! <3

Hoppet är allt vi har.



Har nyss sett livedvdn. I början var det plågsamt och jag blev snabbt tårögd. Det gick dock över efter ett tag men kom tillbaka vid speciella låtar. I slutet brast det. Sedan ringde Bella mig, då började vi gråta ännu mer.

Nu måste jag gå och sova för att ladda upp inför nationella prov imorron. Vi hörs!

Illusion never changed into something real.




När Tokio Hotel spelade inför 500 000 pers framför Eiffeltornet på Frankrikes nationaldag.

tredje april

Åh, idag blir det inget långt inlägg.

Det är den tredje april och just nu är jag depp. Anledningen? Jag borde vara i stockholm.


Tack Emilia, Anna, Louise, Ina, Sara och Jessica som gör att jag uthärdar skolan. Utan er hade jag inte orkat. Ni är guldvärda. <3

I can't find the other piece.



I gave my all for you
Now my heart's in two
And I can't find the other half
It's like I'm walkin' on broken glass

Denna låten är så fruktansvärt bra. Har skickat ett litet meddelande till dem idag på myspace där jag efterlyser deras skiva. Hoppas på svar snart. Såg ni förresten hur snygg den ena killen är? Han som blir dissad för en liten kille. Haha. Ja, han är mig en snygg en.

Tittade nyss på Djävulen bär prada, orkade dock inte se klart den så nu sitter jag här. Snart börjar Greys. Missade det förra veckan men jag hoppas att jag hänger med ändå. Ni får ha det bra! Hörs imorron! <3

Guten morgen!

Sitter just nu i skolan och försöker skriva om olika energikällor och hur olika upptäcker inom fysiken har påverkat vår världsbild. Låter det intressant? Det är det inte kan jag tala om. Ska ha ett gruppsamtal om 35 minuter om olika energikällor och hoppas därmed att jag kan pricka av några saker på min "att göra lista".
Har ni lagt märke till att jag pillade lite på designen igår? Är ännu inte nöjd och det är mycket som ska ändras. Men det får jag ta senare för nu måste jag verkligen plugga - ligger lite efter. Ciao! <3

April april!

Nu när bloggen äntligen funkar igen får jag väl kasta ut ett litet inlägg. Våren är ÄNTLIGEN här! Vad tycker ni om det? Själv så trivs jag som fisken i vattnet.  Var på skolbio idag och såg this is england. En väldigt skum film faktiskt. Började gråta och blev lite retad efteråt av mina kära kompisar. Drog sedan till Gina och spanade in lite olika grejer, hittade dock ingenting av intresse. Eller jo, en fin klänning får se om jag prövar den i helgen. Sedan jag kom hem har jag inte gjort sådär värst mycket. Sörjer att en person vann OKEJs tävling som verkligen INTE förtjänar det och att jag egentligen skulle åkt till sthlm imorron. Så blir det ju inte med det, men det är iaf skönt att Bills operation gick bra.

Minus och plus med Mars:
+ Filmmys med tjejerna (L,A,E,S,J)
- Snöstorm
- Gerd fick cancer
- Hovet bestämde att man inte fick köa mer än en natt.
+ Pratade ut med Anna
- Bästa Emilia åkte till Italien.
+ Schlager final (Toni, Björn Gustafsson etc)
+/- Vegetarisk vecka.
- Bilddagboken ändrades TOTALT
+ Bästa Emilia kom hem
+ PÅSKLOV
- Bill blev sjuk/turnén ställdes in.
+ Bills operation gick bra.
- Världens sämsta motivering vann


Nu är vi iaf inne i april och jag har några mål:
Börja träna. (Dem som känner mig vet att det troligtvis inte kommer att hända, men jag ska göra mitt bästa.)
Träffa Malin. Det har gått alldeles för lång tid igen.
Börja äta mer grönsaker.

Nu ska jag kila, ha en bra 1:a april!