Hejsan hoppsan bloggen! Sitter just nu på en buss i höllviken som ska%

Hejsan hoppsan bloggen! Sitter just nu på en buss i höllviken som ska ta oss hem till bella. Vi har försökt att hitta en film att se och vi har fikat, mycket mys. Försökte att blogga innan idag men det funkade inte så jag hoppas helt enkelt att det funkar nu. :)
Ni får gärna ringa mig senare för vi ska kolla på skräckfilm och jag är en mes. hahahaha aja.
Förresten så har anna tävlat i gbg idag, hoppas att det gick bra! Nu är vi snart framme så vi hörs senare<3

Man on fire

image60

Nu börjar en mycket bra film på SVT 1 som jag verkligen rekommenderar er att se eftersom att den är RIKTIGT bra. Den heter Man on fire och Dakota Fanning och Denzel Washington är med. SE DEN NU! Den är ruskigt bra. Åh, det pirrar nästan i kroppen. Vi hörs imorron!

Äntligen fredag?

Usch nej. Jag är nog inte ensam om att tänka "uuuusch, inte fredag". Har nämligen lov och nu när det blir helg betyder det att skolan börjar på måndag. Men om vi ska vara positiva då? Okej, idag ska jag träffa Rebecca och åka ut på väla. Imorron ska jag åka till Höllviken och sova över med Bellie och Alex. Sedan börjar skolan och då får man ju träffa snorungarna igen som alltid får mig att skratta.

Nej, vet ni vad. Nu måste jag springa iväg om jag ska hinna med bussen. Vi hörs!
Emilia, Anna och Louise: Här är 1000 meere fast på engelska.



VI HÖRS! <3

Oh, another little white lie


Alexz Johnson skin live


Hejsan hoppsan!

Har nu varit på teater och sett Ringaren i notre dame. Den var väl helt okej, filmen är ju helt klart bättre. Och eftersom att filmen var min favorit när jag var liten så var det svårt att inte jämföra. Men det är alltid kul när familjen har lite kvalitetstid! :)
Det känns onödigt att gå igenom vad som har hänt sen senast då jag inte tror att någon bryr sig. Men vi kan väl dra en sammanfattning för min skull?
- Bella var här lörd - sön.
- Thailandgänget var här på sön.
- Bill blev sjuk.
- Matte på skolan tis. Lunch på graffiti med Louise, Emilia och Anna. Lite välbehövligt prat.
- Hela turnén blev inställd och fick reda på att Bill har en cysta och måste opereras.
- Grät floder pga. inställd konsert och oron över Bill. Blev senare glad när jag insåg att jag får TVÅ konserter istället för en.
- Träffade Anna på ons. och drog ner i stan för en fika.
- Fick påskägg på posten av Paola. Blev MYCKET glad! :'D
- Träffade Miafia idag och gick runt i stan. Mycket mys.


Nu ska jag gå och ta hand om mina misshandlade fötter, men vi hörs! <3

Update

Tänkte bara skriva ett kort inlägg.

JAG LEVER!

Och längre kommer ikväll. :)

Purple rain, purple rain = bad hair day

image58FÖRE     EFTERimage59


Har nyss lugnat ner mig efter en omtumlande dag. Klockan halv tio hade jag tid hos frisören och två timmar senare kom jag ut med lila hår. Då hade dem ändå räddat det.  Hur blev det då såhär? Jo, det var en liten liten pjutteliten del av färgen som skulle bli brun som innehöll violet. Färgen satte sig på slingorna i mitt hår som var überblonda och VOÍLA man har lila hår. Min frisör satte i brunt på dem lila slingorna och det blev lite bättre. Nu är det brunt-lila och innan var det bara lila, en klar förbättring. Om färgen inte har gått ut på måndag (hon sa att det violetta går ut snabbt) så ska jag boka ny tid. Jag grät ganska länge efter att jag insett att mitt hår var lila och tvättade det bland annat med bodyscrub och tre olika sorters schampoo. Nu har jag äntligen kommit över den värsta chocken och som tur är så ska vi snart hämta Bella på knutpunkten. På tal om bella så ropade mamma att vi ska sticka nu.

NI FÅR HA DET SÅ BRA! <3

Let's get a bit crazy

HOLA AMIGOS!

Hade ni en trevlig skärtorsdag igår? Det hade iaf jag. När jag kom hem till
Anna så gick vi först och köpte godis. Sedan kollade vi på Criminal minds och blev lite smått arga på en som försökte döda en av poliserna. Haaha. Kollade även lite på Gordons Kitchen Nightmares (tror jag det heter) men till slut blev vi så äcklade att vi tittade på en barn/familjefilm istället. Arvin och Gänget! Åh, seriöst det är nog sötaste filmen på länge. Ge mig en jordekorre som kan prata, snälla? När filmen var slut gick vi direkt och gjorde oss redo för sängen och det tog inte många sekunder förrän båda sov djupt. I morse vaknade vi runt tio/halv elva och då åt vi frukost för att sedan bege oss till Annas mammas jobb där vi solade. Mycket skönt! Måste dock snart göras om eftersom att jag glömde att knyta upp min bikini och fick därmed en fin cirkel på min rygg av snöret. Det är charmigt, erkänn?

Haterz har förresten svarat på min kommentar, de bad mig att dö. Hur skrattretande är inte det på en skala mellan ett och två?

Ikväll kommer farmor hit, som förövrigt kom hit i veckan och gav mig blommor på "min" namnsdag, och äter lite påskmiddag med la familia. Mysigt.

Ska kila nu , men vi hörs! <3

KOM HIT!

Idag hade vi kunskapsdag i skolan. Har helt glömt att berätta om den. Visserligen visste man redan allt men det skadar ju aldrig med en liten uppfriskning av minnet. Hade olika föreläsningar och en av dem hölls av en kille från drogfri.nu. Det är alltid lika intressant att höra historier från någon som verkligen har varit "där" och verkligen vet hur det är. Jag menar, det är ju inte särskilt många av mina lärare som knarkat ;)

Från en sak till en annan. Läste ett inlägg där några tjejer skrev hur mycket de hatar tokio hotel. För det första: det är väldigt svårt att ta dem seriöst pga att de inte kan använda sig ordentligt av det svenska språket (stor bokstav  etc). För det andra:  de går till personangrepp på både bandmedlemmarna och deras fans vilket får mig att vilja knäcka deras näsor. Jag kan acceptera när någon säger att Tokio Hotel suger osv för alla kan ju inte gilla samma musik. Men när de säger att Tokio Hotel är ihopsatta och stylade på ett visst sätt bara för att locka fans och när de säger att fansen är hjärntvättade som ens går på Tokio Hotels konserter känner jag mig förödmjukad och jag blir arg. Att sedan kalla Tokio Hotel horor "eftersom dom säljer sej själva genom att ta emot pengar för att bli nånting dom inte är" är bara skrattretande. Tyvärr fastnar skrattet i halsen när man kollar på deras inlägg och inser att de endast försöker efterlikna bloggkommentatorerna, de misslyckas dock.

Nu måste jag städa klart och sedan ska jag fixa lite krubb. Drar senare till Anna och kollar på film, sover även över där så om jag inte skriver senare hörs vi förmodligen imorron när vi har solat. CIAO! <3


Vill även tillägga att jag saknar Emilia, Bella och Alex något otroligt mycket. Komsi? <3

Mamma, vart är påskharen?

Har nyss kommit hem från skolan. Har försökt att lägga över musik idag, det funkade inte igår, men det funkar inte! ARHG! :@


Ska städa och äta nu och senare ikväll ska jag hem till Anna för lite filmmys. :)


Ni får ha en fortsatt trevlig skärtorsdag så hörs vi senare! <3

Det stavas MUSIK

Laddar ner en massa go musik till min ipod nu. Känns som att jag behöver lite nytt och fräscht! :) NEJ! Jag har inte slutat gilla Tokio Hotel säger jag och knäpper med fingrarna like a black women.

Har nyss ätit skruvmakaroner med barneisås(stavning), har ni inte provat det så måste ni verkligen göra det! Riktigt gott.

Insåg nyss att det bara är 15 dagar kvar till konserten. Och om 14 dagar köar vi. Fattar ni hur lite det är? Jag kommer ihåg när det var 100 och jag tyckte att det var lite. Då kändes det jättenära men nu känns det så fruktansvärt långt bort. När ska jag inse att jag faktiskt ska se dem? Dagen innan antagligen. Måste träna låttexter hela påsklovet. Men det är det ju värt! :)

Lovade att langa en bild till Daddel så här kommer den! 
   image55

Grr, erkänn att han är i top fem av dem snyggaste ni sett? :)


Det är nog inte meningen att det ska funka mellan oss..

... kära matsäck. Ja, jag och matsäckar går VERKLIGEN inte ihop. Förra gången mosades min banan och gjorde allting oätligt. Idag krossades min plastburk med potatissallad i och gjorde att allting i min väska luktade och luktar äckligt. Åh. Men det gick bra ändå. Gjorde en fin liten bok med alla bilder vi gjort denna och förra terminen. Mycket ful.

Ska skicka in till Frida och Okejs tävlingar idag, wish me luck?

Måste göra mat nu, men vi höres. :)image54

Delar med mig av en liten bild på min megasnygga kompis Paola. Wiho. Spana in!
(bills blivande fru kanske? OHYES SHE IS!)

Meatballs, meatballs, meatballs - we are all meatballs

Innan idag kändes det som min vegetariska vecka, som just nu pågår, var det största misstaget i mitt liv. Jag ville ge upp och äta en stor fet stek med massvis av sås. Men nu till kvällsmat åt jag qourn med jordnötssås och ris... DET VAR GUDOMLIGT! Smaka för sören.

Har precis tittat på GossipGirl och innan dess var jag och köpte matsäck på Coop. Det blev en liten potatissallad och imorron ska jag köpa någon form av baguett/macka och dricka innan bussen.  Ska nämligen på en liten utflykt imorron! Ska ha bild hela dagen för att ta igen alla bildtimmar vi missat. Spännande.

Måste verkligen göra lite reklam för ett fantastiskt band. Jag är fast.
Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes
Har för mig att de har varit med på någonting med hanna montana (disneychannel)men det var inte där jag hittade dem. Men ja, LYSSNA!

Who's the person starring back at me when I'm looking in the mirror?

(Vill bara varna er för en lång text som säkert inte intresserar er alls. Känns dock bra för mig då det blir som att skriva sista sidorna i ett kapitel. Nu är det framtiden som gäller.)

Vem är jag?

Ärligt talat så vet jag inte själv vem jag är men varför göra det komplicerat? Istället för att vara förvirrad ska jag nu berätta om vad jag vet om mig själv.

Den 22 februari 1992 föddes jag på Helsingborgs lasarett. Mamma och pappa bestämde sig för att jag skulle heta Josefine och eftersom att jag inte var ett underbarn kunde jag inte protestera. Bodde i en liten lägenhet på Dalhem men flyttade senare till en villa på Husensjö när min kära syster var på väg. Var en riktig klätterapa när jag var liten och satte till och med upp en stol i ett träd en gång, ingenting jag rekommenderar eftersom att det slutade med nackspärr. Nu spolar vi fram tiden tills det att jag gick i sexan. Det var nämligen här som problemen började. När jag gick i sexan var vi precis som alla andra tjejer och bråkade om allting. Man kan säga att det var två "läger" och mitt "läger" fick ta emot all skit. Jag och tre andra kompisar fick anklagelser slängda över oss som regn. De anklagade oss för mobbning och allt möjligt, självklart var detta ogrundade anklagelser men lärarna var emot oss. Både jag och min ena kompis fick magkatarr och vi fick båda medicin. Det var främst en tjej som låg bakom allting och hon slapp gå i skolan, JA jag är fortfarande upprörd över detta då jag tycker att hon borde fått stå ut med oss på samma sätt som vi fått stå ut med henne. Nog om det. Sedan var det dags för högstadiet och då började jag på Wieselgrensskolan (kom inte in på någon annan) men efter cirka en månad kom jag in på Kristerssons (nu heter den Vittra på Landborgen, fett mobbat) där några av mina kompisar gick. Kristerssons var då känd som Helsingborgs snobbskola och ja, det är den. Eller jag skulle snarare kalla folket wannabe-snobbar. Ni förstår, de är inte särskilt rika de vill bara framstå som det. Och nu hoppar vi fram till åttan. Sommarlovet till nian bråkade jag med vilka jag trodde var två av mina bästa kompisar. Har nu insett att de var så långt ifrån bra kompisar man kan komma eftersom att de behandlade mig som skit. Visst jag var också delaktig men vad jag vet så försökte jag inte dra med deras kompisar i bråket vilket de gjorde. Och de lyckades. De fick med sig både anna och några till och det kändes som att mitt liv var i hård motvind ett väldigt långt tag. I samma veva började jag dock lyssna på tokio hotel och tack vare det kom jag i kontakt med många andra fans. Många av dem är jag nu nära kompis med och jag har dem att tacka för mycket.
Höstterminen var en ändå lång pina. Pga av bråket under sommaren tappade jag förtroendet för alla och jag stängde in mig i mig själv. Det blev inte lättare heller när jag fick depressions liknande sympton så fort jag hade mens. Det var då allting var som jobbigast. Då ältade jag allting om och om igen. Det var för en månad sen som allting blev lättare. Fråga mig inte vad som hände men det var precis som att en spärr släppte. Pratade med Anna om det som hände förra sommaren och personligen så tycker jag att det redan har blivit bättre. Om cirka ett halvår börjar jag på gymnasiet och jag hoppas att det blir medieproduktion på Filborna. Framtiden ser ljus ut och jag har lagt dåtiden bakom mig.

Våren (?) är här och sprider frid på jorden

Idag är det helt plötsligt mycket finare väder än igår? Knepigt det där. Solen skiner och det är hyffsat skönt ute. MEN allting är vitt. Jag hatar det verkligen. Det enda positiva jag kan se med snön är att jag kan använda mina jättesköna vinterskor och åka buss utan dåligt samvete. Det är ju bra. :)

Igår var jag sjuk så jag var inte i skolan men nu är jag tillbaka och jag gillar det. Finns några tjejer som verkligen har en förmåga att förgylla dagarna!

Sara: Tom skulle aldrig gifta sig med ett av fansen.
Louise: Men det är ju bra, jag är ju inget fan.
Jag: Så det är därför du har skrivit Tom Kaulitz my love i din hand?


Hahaha, åh. Skönt att vara tillbaka. Nu måste jag verkligen plugga men vi hörs!

The only way is down.

Ojoj, nu har jag varit lite frånvarande igen. /:
Fy på mig och jag ska nästan våga mig på att lova att förbättra mig.

Nu måste jag gå och lägga en vetekudde på magen, men vi hörs imorron! <3

Hemma, vart ligger det någonstans?

Hejsan hoppsan.


Har varit hos min lilla kompis Therese idag. Mamma hade lagat jättegod thaimat, seriöst godaste maten på länge!

Nu ska jag träffa anna och sedan ska vi titta på film och mysa lite! :)



(texten om mitt liv, hahah töntvarning, kommer imorron)

This is not the end

Hejsan hoppsan.

Dagen har minst sagt varit fullproppad av pluggande. Hade nämligen spanskaprov på eftermiddagen så jag pluggade hela förmiddagen, eller försökte iaf. När jag pluggade som mest kom rektorn in i rummet och började slå i kastruller och skrek att det var brandövning (välkommen tillbaka kära 20-tal) jag försökte förgäves övertala lärarna att jag skulle få stanna inne men det gick inte. Stod och frös rumpan av mig och gick sedan in och pluggade igen. Sedan var det prov! Ribban var ganska hög för G så  jag tror jag får IG+ eller någonting. Nejmen, ett G borde jag klara. Idag har jag en pluggfri dag som nog tyvärr kommer sluta med tidigt sänggående. Jag är helt slut! 

Kliade hål på min käke så nu måste jag hämta papper, vi hörs senare! <3

Don't feel the pain just smile back, just smile back

image53

Tänkte passa på att tipsa om ett program som har premiär idag. Det heter Morgonsoffan och visas klockan 21.30 på SVT 1. Tänkte ge det en chans eftersom att både Nour El Refai, Johan Glans och Björn Gustafsson är med. Tyvärr krockar det med Greys men jag kan se reprisen på söndag. Vi hörs imorron, ciao! <3

Whispers in the dark


Sum 41 - With me

Har just nu en liten paus från allt pluggandet. En mycket välförtjänt paus måste jag tillägga. Ska dock snart fortsätta men tänkte skriva lite här innan. Låten där uppe är den som var med i slutet på Gossip Girl igår. Låten har länge varit en av mina favoriter på grund av den fina texten och det fartfyllda slutet. LYSSNA! Har märkt att några läsare har stannat, kul! Om ni vill (ni får hemskt gärna svara) så kan jag skriva en text imorron om mig själv. Lite hur jag är som person och hur mitt liv har varit och är just nu. Låter det bra eller totalt ointressant, let me know.

Vill passa på att tacka Anna som gav tillbaka en del av mig själv. (Om ni vill ha den dära texten kommer ni få reda på mer om hur jag förlorade mycket av mig själv och hur det har påverkat mig)

Snart är det Greys och innan dess måste jag faktiskt plugga så nu är det hejdå! <3

I hate hate hate hate hate you

Från och med onsdag 2 april kl. 18 kommer det att finnas möjlighet att köa till entréerna på Hovet.

Allt köande före dess är av säkerhetsskäl ej tillåtet.



..
någon kommer att få ett helvete och inte är det jag.

ASHBFGSFIL_BDGBN*DGIPNBädgbn *damp*


The sun is frozen the world has lost it's light

Guten morgen meine lieblings! God morgon mina älsklingar!

Någon som såg Gossip Girl igår? Ojojoj, jag älskar den serien. Till en början var jag inte så jätte imponerad av serien då jag tyckte att den var extremt överdriven men jag gav den en chans och nu är jag fast. Från en serie till en annan, någon som såg The starter wife igår? Någon mer än jag som kände igen den? Det är nämligen såhär att den har visats på Canal+ tidigare och jag såg den när jag var sjuk. Den visades då som film och den är minst sagt DÅLIG. Av tio möjliga J får den ett. Riktigt riktigt dålig. Jag tycker i normala fall att Debra Messing är en bra skådespelare men jag blev faktiskt besviken.

Och vart har våren tagit vägen? För bara några dagar sen var det så varmt att det räckte med t-shirt, nu känns det som att vinterjackan är för lite. Ge mig värme nu tack?


Måste fortsätta plugga men vi hörs senare ikväll! <3

You're an angel disguised

Någonting jag har funderat mycket på är hur vi glorifierar folk i vår omgivning. Det kan vara en kompis, en familjemedlem eller en kändis. Vad gör man då när man glorifierar någon? Jo, att glorfiera är samma sak som att förhärliga och idealisera, höja till skyarna. Det enda du kan komma på om personen är bra saker och för dig är personen helt enkelt perfekt. Jag försöker att till varje pris undvika detta för att undvika att bli sårad. För det är ju inte roligt när man inser att allt det man trodde var lögner. På sista tiden har jag till och med letat fel på folk för att jag ska kunna undvika det ännu mer. Ni tycker nog att jag är helt galen men med tanke på hur många gånger jag blivit sviken så känns det säkrast att inte glorifiera någon. Jag har tyvärr inte kunnat hålla detta helt utan jag glorifierar ändå, dubbelmoral, för att nämna två stycken två helt olika personer som jag glorifierar: min bästa kompis Emilia och Bill Kaulitz. Emilia har jag i princip känt sen hon föddes(jag är två månader äldre) och jag vet att hon alltid finns där för mig. "Alla har sina brister" för att vara ärlig så kan jag inte hitta någon brist hos henne. Bill Kaulitz är ett säkert glorifieringskort då jag troligtvis aldrig kommer att lära känna honom och därmed aldrig kommer bli sviken. Visst, om han skulle börja knarka kanske han skulle förlora lite av sin glorifieringsstatus men han kommer nog snabbt återfå den när jag suddar över knarket med allt annat bra. Glorifierar ni någon och isåfall vem?

Jag har förresten haft 39 läsare idag, hoppas någon stannar denna gången för det gjorde ingen förra gången.
Ciao! <3

If I had wings I would fly away

Hejsan hoppsan.


Har precis kommit hem efter att ha jobbat på pappas jobb, money money yes yes. Pluggar in spanskaglosor och ska snart plugga matte. Take me away, please?



+ att jag hatar Hovet. Stoppa upp era regler någonstans.


I can't remember the last time I felt like I do

image50
Uppdaterade inte igår för jag orkade helt enkelt inte. Pluggade väldigt mycket och när jag inte pluggade så låg jag halvdöd i soffan och kollade på film. Var i skolan idag och gjorde klart min svenska. Men jag antar att ingen egentligen bryr sig om min dag? Nu tänkte jag skriva ännu en nonsenstext.

Lycka skiftar från person till person. För någon kanske det är att favoritlaget vinner UEFA cupen, för en annan är det att hitta den där tröjan som passar perfekt till dem nya jeansen. Glädje är både stora och små grejer och skiftar från person till person. Någonting som gör mig riktigt arg är när personer kommer och förstör. Glädjedödare kallas dem. Bara för att något för dem inte verkar viktigt tror dem att de kan komma och bestämma vad andra ska bli glada över. Vissa går till och med så långt att de förbjuder folk att göra saker som andra tycker är roligt. Vi är alla olika men vissa verkar ha det väldigt svårt att inse att alla prioriterar olika. Alla tycker inte likadant och kommer aldrig göra det heller. Svenska folket (femton pers) det är dags att inse att vi inte kan kontrollera varandras åsikter.

Varför jag skriver om just lycka?
För att om exakt tre veckor åker jag mot den i särklass bästa veckan i mitt liv och att en av mina favoriter, Paola, INTE FÅR. Jag ska kidnappa henne. <3

illusion never changed into something real

image49
Ojoj, snacka om snabba ryck! Igår när jag kom hem fick jag reda på att vi skulle ha gäster dagen där på (trodde det var nästa vecka) vilket störde mina planer lite eftersom att jag hade bestämt med Bella då. Pratade med Bella lite och bestämde mig för att åka ner en-två timmar senare. När jag väl kom dit så mötte Bella mig med nya fina naglar och en megakram! Och vet ni vad jag fick av henne? Zimmer 483 - Live in Europe. (Tokio Hotels nyaste live dvd) och två megaplanscher (den ena från alex, tack! ) någon som kan ana hur glad  jag blev? Ja, sedan åt vi lax och sedan cyklade vi för att hämta Bellas kompis och sedan fortsatte vi mot Bion. Vi såg Morgan Pålsson. HAHAHA! SE DEN! Den är inte alls så dålig som kritikerna skriver. Den har humor! Sedan kollade vi på lite Björn Gustafsson klipp, Girls of the playboy mansion och scrubs. Sen somnade vi (tror jag). Vaknade runt elva tiden (tror jag) och runt tolv tiden skjutsade Bellas mamma oss till Live on (tror jag). Där åt jag skinkpaj med sallad och drack varm oboy (bilden ovan) RIKTIGT GOTT! Åt nästan upp all salladen! Följde med Bella till nagelsaken där hon skulle hämta en tidning och sedan åkte jag hem. Saknar henne redan men nästa gång vi träffas är det Sthlm som gäller!

Snart kommer Emilia hit (gästerna som kommer idag är min bästa kompis och hennes familj haha) så jag måste fixa mig. Ciao! <3


Tokio Hotel live i Rotterdam 04.03.08
Behöver jag ens säga hur mycket jag ryser när jag tänker på att jag snart ska se dem?

I can't belive you're the one to build me up and tear me down

Försökte logga in igår och skriva ett inlägg men datan ville inte som jag. Var på väla igår med rebecca och köpte en stickad oversizetröja. RIKTIGT SKÖN! Pluggade när jag kom hem och sen kollade jag på Greys Anatomy.

Idag har det varit idrottsdag i skolan så då åkte vi först skridskor och sedan spelade vi bowling. Jag kom TREA! WIHO! Jag är bäst bäst bäst! Nu måste jag verkligen plugga men det kommer ett längre inlägg ikväll! <3


Through the horizon next to the sky

image48

Idag var systrarna möller på vift i den stora världen (helsingborg). Klockan nio gick vi upp men kom inte iväg förrän halv elva. Var tänkt att vi skulle ta bussen men busshållsplatsen var avstängd så vi gick ner i stan där vi sedan skulle ta bussen vidare mot Väla. Bussarna gick dock inte som tänkt så vi fick vänta i en timme. Jippie. Väl ute på Väla köpte jag ett linne och en dricka. Tog bussen hem till stan bytade buss och kom hem. Både jag och Cajsa hade dock glömt nycklar så vi satt ute och väntade i 45 minuter innan någon kom. In och hämtade våra jeans och sedan åkte vi till mormor. Där åt vi köttbullar, kokt potatis, brunsås och lingon. Seriöst! Ingen gör så goda köttbullar som min mormor. Sedan kom mamma och pappa och hämtade oss.



1. Cajsa var lite missnöjd med sin glass
2. Mitt linne från H&M (storlek 40)

My mind is like an open highway

Gerds tumör går inte att ta bort.
De kan ingenting göra för att rädda henne.
De kan inte ens säga hur lång tid hon har kvar.
Hennes mål är att klara sig till augusti för då ska hennes son gifta sig.









(bilder från dagen kommer senare)

Please don't leave me, not yet

Gerd, morfars sambo, har fått en elakartad tumör i levern.


Nu ska jag städa mitt rum, klä på mig, gå på promenad med musik i öronen och köpa tidning - allt för att slippa tänka.

It's not over, it's not over
It's not over, it's not over
It's not over, it's not over
It's not over, it's not over
It's not over, it's not over
It's not over, it's not over

Jag ska skrika så det hörs genom muren du byggt upp

Jag borde verkligen plugga, helt seriöst. Jag måste. Men jag orkar verkligen inte. Jag är skoltrött till tusen och det blir inte bättre när mars inleds med snö. Vad är positivt med dagen då? Jo, okej tidningen har släppts så jag ska köpa den sen (nej, jag bryr mig inte om att det snöar)  och idag drar även tokio hotels turné igång. Turnén som jag ska på! Fattar ni grejen liksom? Så imorron kommer jag veta vilka låtar de spelar, vilket språk, hur scenen är byggd, och ah. Bara en månad kvar. Om en månad är dem här - i sverige. Alltså, wow. Okej. Ska ta mig i kragen och plugga. Hörs! <3



image19

What's coming is unknown

image45

Det kallas nostalgi och det gör ont. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Minnen ska vara någonting bra ellerhur? Någonting man ska kolla tillbaka på och le åt. Någonting man plockar fram precis som ett gammalt fotoalbum.
 Varför får jag då lust att bränna upp alla fotografierna, stampa på dem, bara för att glömma? Jag är ett avslutat kapitel i många personers liv, varför kan inte jag skriva klart deras kapitel också? Varför måste jag hela tiden skriva till en massa saker? Är det så svårt att gå vidare? Jag vill börja på ett nytt kapitel, börja om från början.
Det förflutna kan jag inte ändra, men jag kan ändra framtiden. Man är sin egen lyckas smed och jag ska göra allt i min makt för att jag ska bli lycklig. Minnena ska inte få äta upp mig. Inte längre. Minnena är svåra att hantera, men det blir lättare med tiden. Det blir det. Det kallas nostalgi och det gör ont ibland.

Have you already forgotten
How it was once
Have you burned our pictures already?
I kneel in front of the windows
Lock my door
You shall not see that I can't take it anymore
It gets me down

I never saw it coming

Jag har slipat lite på designen. Erkänn att det är snyggt för en nybörjare? Tack vare lite hjälp så lyckades jag till slut. Klurigt men det gick! :) Hahah.

Såg en film nyss, Vendetta. Nej, inte V för Vendetta. Den hette bara Vendetta. RIKTIGT DÅLIG! SE INTE DEN!

Nu måste jag kila och fixa mig för snart kommer emilia och anna och då ska vi till daddel.
Men vi hörs! <3

Even an angel can end up falling

Godmorgon!
Har precis badat och ska snart börja skriva på novellerna igen. Inte klar än. Börjar bli lite småstressad.
Klockan kvart i sex ska jag bege mig av till
Louise (daddel) med Anna. Väl där kommer vi träffa Emilia, Sara och Jessica. Ina skulle egentligen också vara med men hon kunde inte. Vad ska vi göra då? Jo, vi ska laga mat (!). Det ska bli spännande att se om en veckas hemkunskap på Gastro har gett resultat. Sedan ska vi väl se film eller någonting.

Jag antar att ni såg melodifestivalen igår? Björn Gustafsson vad kan man säga. Jag tror att hans fans kommer överträffa tokio hotels fans snart. Mhm.  Nu måste jag börja skriva. Men vi hörs senare eller imorron! <3




This Romeo is bleeding



Fin låt! Mhm! :)

Nu börjar melodifestivalen!
BJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRN!
WIHO!
Lägger in bilderna lite snabbt. Hörs imorron! <3
  

Nagellack - H&M
Armband - H&m (barnavdelningen för killar)
Jeans - Gina Tricot
Väska - Accent/Wedins

Idiotdata

Har skrivit om detta inlägg tre gånger nu?
Jippie. Är aningen frustrerad nu så jag orkar inte skriva om det.

Mars nu hoppas att våren kommer snart!

Shoppat idag, bilder kommer senare!

Fortsatt trevlig helg! <3